Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Премествания на снимки в нови категории ?
Автор: Moonchild   
Дата:   01-02-06 11:56

Здравейте,

хубаво е, че се правят нови категории, по този начин нещата стават по-ясни, подредени и унифицирани.

Имам следния въпрос : вчера разглеждах снимките си с цел да ги пренасоча към галерия, която би била по-пододяща и... какво беше учудването ми, когато някой беше направил вече това. При това, смея да твърдя, не особено коректно.

Примери :
https://photo-forum.net/i/195101&USER_ID=4554 - екология;

https://photo-forum.net/i/191343&USER_ID=4554
- екология (??);

https://photo-forum.net/i/172353&USER_ID=4554 - екология (??????????????);

https://photo-forum.net/i/172349&USER_ID=4554
- екология;

https://photo-forum.net/i/148070&USER_ID=4554
- животни/растения (!!!!!!!!);

Като изключим неправилния разбор, дайте да уточним кой освен мен има право да решава да мести снимките ми. Ако не за друго, поне за да не съм толкова изненадан следващия път!

Очаквам коментари.

Публикацията е редактирана (01-02-06 12:00)

Отговори на това съобщение
 Re: Премествания на снимки в нови категории ?
Автор: krassimire   
Дата:   01-02-06 12:01

"Околна среда" е станала "Екология", а "Природа" - "Животни/Растения"

Дата:   01-02-06 12:03

Мда... звучи логично, наистина е така. Благодаря :)

Автор: C41   
Дата:   01-02-06 12:03

Премести си ги където искаш и готово.
Нормално е щом отпадат някой категории, снимките да отидат някъде другаде...

Автор: SheLLia   
Дата:   01-02-06 12:14

хмм, пропуснала съм го тоя момент, когато са се сменили имената на някои категории, но ... околна среда и екология не е едно и също и природата не е само животни и растения :) Та .. голямо местене на снимки ще падне особено на тези, които са снимали пейзажи и някои от снимките им са били в "природа", други в "пейзаж" ... ще има гръмотевици в раздел "животни/растения" и т.н. и ще си играем на - "открий животното на следната снимка" или "представи си, че това е растение". Пробемът идва от там, че "природа" и "пейзаж" се припокриваха ... донякъде. Аз само отбелязвам, че е станало объркване с тази смяна на имената, иначе не мисля, че може да се намери адекватно решение.

Автор: Bari   
Дата:   01-02-06 12:32

"Пробемът идва от там, че "природа" и "пейзаж" се припокриваха ..."
И чудно защо се припокриваха след като си има категория "пейзаж"??? Явно някои бяха решили, че в категория "природа" пейзажите им ще получат по-висок рейтинг (както и ставаше). Ето защо ПРИВЕТСТВАМ решението на админите да преместят пейзажите там където им е мястото - ПРИ ПЕЙЗАЖИТЕ!!![smilie7]

Дата:   01-02-06 13:27

Мисля, че нещо не си разбрал Bari ... никой нищо не мести. Просто имената на категориите са променени и пейзажите от "природа" не стават пейзажи в категория "пейзаж", а стават пейзажи в категория "животни и растения".

Дата:   01-02-06 13:29

както и да е .. спорът е безсмислен, защото категорията вече се казва природа/животни и проблемът е решен :)

Автор: Bari   
Дата:   01-02-06 13:43

Спорът е такъв какъвто го водиш. Снимките насила никой няма да мести буквално разбрано, но нека видим как пейзажи без една тревичка в тях се слагат в категория животни и растения (между другото - слагат се!)[beer]

Дата:   01-02-06 14:26

Bari, наистина не си схванал идеята - SheLLia e съвсем права, вникни малко в това, което се опитва да каже ;)

Дата:   01-02-06 14:28

!! Явно си решил да се заяждаш, без да разбираш за какво се говори ... никой не мести снимки, за 3-ти път се опитвам да ти обясня! Категорията се "прекръства" най-просто казано. И недей много да злорадстваш, защото името на категорията вече е сменено! Много ти е ясно на тебе кое било пейзаж и кое не е! И аз ако имам снимки на гръмотевици или на слънчево затъмнение и имам категории "пейзаж" и "природа", бих ги сложила в категория "природа", защото там им е мястото, само че със смяната на името от "природа" на "животни/растения" гръмотевицата щеше да отиде при животните! За това говорим през цялото време, ти за някакви рейтинги говориш и кой как си правел тънките сметки. Точка по въпроса. Причината, поради която беше отворена тази тема вече не съществува, така че стига си умувал.

Автор: bobihot   
Дата:   01-02-06 15:00

ами аз имах и друг проблем- като се опитвах да променя надпис под снимка в конкурсна категория отказваше да ми я остави в категорията и ми даваше др. възможности и се отказах

Автор: bari   
Дата:   01-02-06 16:08

SheLLia ! Що го приемаш толкова лично[smilie11] ?? Никой не се заяжда, най-малкото с теб! Само изкоментирах един факт, че 100% пейзажи се пускат в категория природа, а не дали гръмотевицата е животно - то е ясно какво е!

първа  назад  1     всички  напред  последна