Автор: e-mil
Дата: 01-02-06 21:19
Имам такъв и понякога правя работни кадри с него:
МАЛКО ПЛЮСОВЕ:
1. Визьора има вграден zoom почти равен на оптичния.
2. Работи с 1GB Secure Digital 80х, макар че от НР са го тествали само със 128МВ
3. Ако уцелиш баланса на бялото, дава близки до верните цветове, но малко розовеят.
МНОГО МИНУСИ
1. Гълта ток като ламя, особено ако ползваш дисплея вместо визьора. Сложих му 2300 mAh и пак се притеснявам ако снимам много.
2. Пише твърде бавно големите снимки (2048 Х 1536). След 5-6 кадъра за 1,5 минути трябва да го изчакам да си ги дозапише.
3. Много слаб автофокус. В силно осветена стая се случва да не захапе, ако човекът е с тъмни дрехи на син фон.
4. Continuous Drive е рядко използваем - по 7-10 кадъра за 4,7 секунди, но после ги пише около 2 минути и половина. SD картата е бърза - 80х.
5. Има функция на светкавицата за корекция на червени очи, но човекът трябва да е неподвижен, а и после пак трябва да се пипне кадърът. Нощна функция на светкавицата - що-годе прилична.
6. Има шум още на 100 ISO, на 200 е ясно забележим, а на 400 е ужасен.
7. Изобщо не съм забелязал кога се е счупил бутонът за zoom, но то може и да е моя небрежност.
8. Дадох го на брат ми - само 4 снимки е направил с него и се появиха фантомни нечетливи файлове със странни имена в картата. Едва му спасих снимките - не искаха да се копират. После и на мен ми го направи този номер, а след това проблемът изчезна от само себе си.
Абе с две думи, не се набутвай
|
|