Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сервиза на Техномаркет
Автор: uglyipl   
Дата:   08-07-04 21:19

Днес ...направо ми разгониха фамилията тез хора...
Самсунг Ве4...няма фокус ...развали се...
Отивам в Техномаркет 2, където на гаранционата карта пише, че има сервиз...
Сори ама трябва да отидете в Централния ни сервиз...на Искърско шосе...20 км...през града по обед тайм...Отидох в Централния сервиз...една любезна девойка ми вика..."Оооо, ама това въобще не е за тук"...и ме прати на "Яворов" 50-56, е там най накрая го взеха...
Мамка му и мечка, неможеше ли в гаранцията да си пише...Сервиз фото...Яворов...

Както и да е..ако някой нещо му се наложи...Яворов е истината...и 10 кила бензин по малко:(

П.С.
Предстой да видим...там как ще се справят...[smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Сервиза на Техномаркет
Автор: solo5   
Дата:   08-07-04 21:33

Това много лошо
Колко време го имаш?

Дата:   08-07-04 21:34

Има ли и други, които имат проблем с Samsung v4 или Samsung v4000?

Автор: GuruMMX   
Дата:   09-07-04 03:00

prijatel ima v4
imashe sushtija problem s fokusa...

shtrak i sprja da fokusira!
dobre che imashe malko vruzki ta mu go smeniha s drug aparat v4 za sega vsichko e OK s nego :)

[beer]

Автор: MechoPuh   
Дата:   09-07-04 07:51

В тия сервизи на хипермаркетните са гола вода. За една най-проста кафемелачка Rohnson ме разиграваха 3 месеца, да не говорим за прецизната техника - DVD-то на мой приятел така и си стои безмълвно, а за фототехниката не искам и да си помисля. Дано да бъркам. Най-добре оборудвания сервиз с необходимата техника за проверка на фокус, скорости и т.н. имат представителството на Konica Minolta, а най-можещия е, както мнаго знаят Цецо Драганов или Наско.

Дата:   09-07-04 17:22

Днес ...един ден след като го занесох...апарата е готов...неможах да повярвам!!![smilie11]
Момчето каза, че някаква втулка на микромотора се е изместила...и че това сава сам при доста здраво сътресение...удар, падане...и т.н.
Незнам доколко това е причината...при мен поне това не се е случвало, та ще се провежда разследване в къщи:)

Иначе...засега(чукам на дърво)...друг проблем не съм имал....със Самсунга, а снимам доста с него...

Айде лек ви ден...и да не ви се налага...

Дата:   09-07-04 17:54

Взеха ли ти пари?
Все пак това е повреда, която не е фабричен дефект [shtrak]

Автор: pileto1   
Дата:   09-07-04 20:04

дай точни координати на сервиза, че в сряда взех един самсунг дигимакс 370 от техномаркета на искърско и се оказа дефектен. работи има няма 5 мин. след това се появяват някви бели линии по ЛСД-то и фотоапарата забива, хард рестарт и отказва да се включи за 10-тина мин... много кофти.
прави ми впечатление, че дисплея пече здраво[smilie11] ( а на предишния ми цифрак нямаше такъв момент), иначе сносни снимки вади за 5 мин в които работи.[smile]

Дата:   10-07-04 12:41

Адреса е бул Яворов 50-56
това е
Като се спускаш от Семинарията към Яворов на кръстовището свиваш на дясно по Яворов след около 300 метра от дясната страна има един сервиз на Панасоник там се намира сервиза и на Сони и на Самсунг

ПС извинявам се за липсата на всякакви препинателни знаци но тук клавиатурата или по скоро флекс тайпа не работи коректно

първа  назад  1     всички  напред  последна