Автор: Julius
Дата: 31-01-06 09:30
...
Броиха се Канон-ци, броиха се Никон-ци, броиха се Минолта-джии
/последните вече други ще ги броят , че отскоро са в Червената Книга /.
...
Броиха се Сонита и Панасоници, Нокии и Сименси /за последните не е сигурно ,
но се очаква включване /.
...
с други думи, форума стана една броячница...
...
И тъй като на мен ми е все тая кой с какво снима, остана непреброено населението НА КАКВО снима?
На мен обаче ми е интересно само малцинството или с други думи, коя е онази част от форума, която:
Снима предимно/основно/изключително на ФИЛМ!
Докато има фотографски филми /а то ще има, тъй като не вярвам FUJI да фалира /, аз бих снимал на такива!!! Повечето причини разбира се са субективни, /удоволствието например да си гледам снимките на компютър е НИЩО в сравнение с удоволствието да ги гледам на хартия, още повече че за мен хубавата снимка не е цел сама по себе си, а начин да предадеш усещания/емоции/чувства на този, който я гледа, затова най-хубавите си снимки не съм ги пускал тук /преди около две години под друг ник, бях пуснал малко над 100-на снимки, но тъй като ми писна да гледам препинателни знаци и други простотии, ги разкарах/, а ги показвам на приятелите си с цел да видя реакцията им, да разбера как им е подействала дадена снимка, а после евентуално да я коментираме! Това е.
P.S.
Тази тема е нещо като последна почит към овчия синдром и искренно се надявам да няма повече подобни теми
/Хайде да се преброим... а после - МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ... НЕ НИ ШУМИ МАРИЦАТА/МАТРИЦАТА/, тъй като не само нямат нищо общо с фотографията, ами се явяват някакво странно задоволяване прищевките на човешкото его!
И тъй като до петък съм в болнични, от понеделник вече няма да публикувам простотии...
|
|