Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за VIVITAR
Автор: ivopicha   
Дата:   28-01-06 20:52

Здравейте! Току що се регистрирах и с удоволстние и интерес разглеждам темите. Скоро си взех един фотоапарат VIVITAR модел vivcam 3713. Има функция за Уеб каямера, но нямам драйвери за него. Ако някой има диск със софтуер за точно този молед, моля да ми пише на ivo_picha@abv.bg И друго искам да питам- червения цвят го изкарва почти оранжев[smilie11] Че апарата не е дори от средния клас е явно, но пък един цвят да не даде като хората...

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за VIVITAR
Автор: gorbi   
Дата:   28-01-06 21:04

Добре дошъл ivopicha...! Скоро ще откриеш, че си направил най-голямата финансова грешка в своя живот, регистрирайки се тук......Имаш още време, затваряй броузера, забрави за регистрацията и .... бягай далеч от форума......... [smilie3] ..... Или седни добре, вади пуканките, чети внимателно и преоткрий чудния свят на фотографията и историите на хората свързани с нея ..... [smilie7]

Автор: SilIvan   
Дата:   28-01-06 21:33

И аз току що се регистрирах. Начинаещ съм във фотографията, но имам общи познания по Фотошоп - от 2-3 г. се занимавам по малко. Реших, че е време да си купя дигиталена камера и съм се спрял на два модела, които мога да си позволя финансово- Sony BSC-R1 и Nikon D70s само тялото. Те са на близки цени в САЩ от където ще ми я донесат юни месец. Не знам дали огледално-рефлексните не са прекалено сложни за начинаещ, а и прочетох, че ще излиза Канон или Никон за 400$. Въпросът ми е, дали да изчакам или да поръчам и кой?

Автор: asahi   
Дата:   28-01-06 21:42

ДСЛР не е по-сложен за работа от останалите.Апаратът от $400 е с някои орязани възможности, на които доста хора държат. Чети една-две седмици дискусиите из форума и събирай впечатления. Готови отговори няма.

първа  назад  1     всички  напред  последна