Автор: ivkony
Дата: 08-07-04 14:12
solo5, чакай сега да се разберем! Добре е че си чувал за пазарни стратегии, радвам се, че все пак някой знае! За търговска марка, не само че съм чувал, ами съм и спечелил 3000$ награда за есе на тази тема!
Ти казваш нещо, което и аз твърдя, значи не можем да се разберем: И аз казвам че ТСМ не може да се сложи на един кантар със супер известна и реномирана марка, но и цените им не могат да се сложат нали? А знаеш ли че в Германия за стоките се дават най-малко 3 години гаранция? Това, че тук има много некачествени продукти (рециклирани, които минават за нови), вече е друга тема.
Давам характеристиките на подобен апарат, защото не съм намерил същия, но с марка ТСМ.
Между другото фирмата Medion, също е немска фирма, подобна на ТСМ. Апарата, който е показан в сайта, пак не е произведен от Medion, просто носи тази марка, но аз съм дал него, защото наистина е същия! Преди време някаде бях намерил един сайт с апарат на ТСМ, но сега не мога да го открия.
Да съм казал че е с някаква супер качествена матрица или оптика??? Или ти искаш оптиката му да е по добра от тази на Карл Цайс, обаче цената му да е по ниска от тази на китайските стоки? Е не може!
За цената от 200 лв, възможностите който предлага апарата са добри.
Есетествено че за професионалисти като теб, не може да върши работа, на тебе ти трябва супер оптика, супер матрица и т.н.
Добре, купи си супер апарат! Този е за любители! Защо просто не подминеш темата и не си търсиш нещо качествено и марково? Ако проявяваш интерес и искаш да купиш апарата, говори за цена, пазари се!
|
|