Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Курс по дигитална фотография
Автор: milabo   
Дата:   28-01-06 15:22

Здравейте,

Може ли някой да ми препоръча добър курс по дигитална фотография. По възможност да започва от април или май?

Мила

Отговори на това съобщение
 Re: Курс по дигитална фотография
Автор: svetalcho   
Дата:   28-01-06 19:33

Мила, ама какво точно значи " дигитална фотография"?? Работа с Фотошоп ли те инетерсува или самото снимане??? Защото за снимане и курс по "фотография" само върши работа[smilie18] [smilie18] [smilie18] + това аз Април съм си в БГ....питай момиче каквото ти трябва[smilie24]

Автор: droopy   
Дата:   28-01-06 20:33

добър въпрос ... и на мен ми се иска да има някои който ... да ми налее малко понятия и техника в главата.. попрочитам някоя друга книжка, но си е друго да ти каже човек къде бъркаш и защо ..

Автор: milabo   
Дата:   30-01-06 10:16

Hey Svetlio, ako mi predlagash chastno obuchenie - priemam s nai-goliamo udovolstvie!!! Problemat e da se zasechem v BG po edno i sashto vreme ;)

A inache ne si formulirah vaprosa pravilno - triabva mi kurs po fotografia vaobshe, zashtoto sam gola voda :)Za sajalenie edinstvenia, za koito znam e samo sega i prez esenta...

Автор: svetalcho   
Дата:   30-01-06 20:12

ще ти покажа каквото знам и мога...няма проблем.....аз съм целия Април в БГ[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна