Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Пак по въпроса с показването на имената на авторите
Автор: mira   
Дата:   27-01-06 15:09

Съжелявам, че повдигам темата отново, ама имайте милост към неподдръжниците на идеята.
Та на въпроса:

Не може ли поне след като гласувам/не гласувам да му виждам името на автора?

Идеята ми е ако много много ми е харесала някоя снимка и искам да видя албума на автора да не ми се налага да минавам през упражнението Автори/Букви/Тъсене на име/т.н.

Че и на всичкото отгоре като затвориш веднъж прозорчето "Благодарим ви , че гласувахте" няма повече начин да видиш "Опс! Кой беше автора?", защото "Вече сте гласували за тази снимка" [smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Пак по въпроса с показването на имената на авторите
Автор: mggeorgiev   
Дата:   27-01-06 15:11

След като гласуваш и затвориш прозорчето "Благодарим ви, че..." просто натисни F5 и ще видиш името на автора.

Поздрави

Автор: ike.a   
Дата:   27-01-06 15:23

oh,pak li [smilie11] [smilie21] [smilie21]

Дата:   27-01-06 15:28

Към девелопърите:
JS: window.location.reload( false )
или нещо от сорта защо не ???

[smilie11]

Или изобщо не може ли да ми сложите на мене едно "Не гласувам" по дефоулт. [smilie6]

Автор: Birqnka   
Дата:   27-01-06 15:29

май трудно се свиква с новостите...:), които вече остаряха

Дата:   27-01-06 15:30

ike.a, ами отварянето на темата е по желание ... отговарянето също.

Автор: bc   
Дата:   27-01-06 16:26

refresh е хубаво бутонче ... [smilie3]

Автор: 2metraninja   
Дата:   28-01-06 11:12

[smile] Ейсега видях, че ако не пишеш име на снимката, още като тръгне да се зарежда прозореца със снимката и коментарите горе в тайтълбара си пише примерно "Снимка на edisikoj - Фото-форум - Microsoft internet explorer"
Ако някой много държи да му се вижда името преди оценката, може да прежалв азаглавията на творбите си.

Автор: Ronny_Gift   
Дата:   28-01-06 11:26

Или да ги пише в полето "От автора", а полето за заглавие - празно!

Автор: ogimag   
Дата:   28-01-06 11:38

Аз затова си надписвам снимките. Иначе това е тема ТАБУ и админите много бързо ги пращат в зоната. Лично аз много пъти съм задавал въпроси на които така и не получих отговор. Който не го мързи да търси с търсачката / и тя стана една.../
А иначе като резултат за мене поне... ами просто не страдам от нездраво любопитство да разбирам кой е автора. [smilie19]

Автор: ATO   
Дата:   28-01-06 14:21

Щях и аз да пусна тема с въпрос към boni, но mira ме изпревари.
Защо след като Бони обеща, че анонимно снимките ще остават 24 часа наистина не го оправиха? Имената на авторите продължават да не се виждат на следващия и по-следващия ден.

https://photo-forum.net/i/263516&CATEGORY_ID=1
дата: 23.01.2006 22:29 качена в "Избрани":26.01.2006 20:56

Давам го само като пример

Публикацията е редактирана (28-01-06 14:23)

Автор: Bari   
Дата:   28-01-06 16:07

Бе много ЗОРЛИИ в този форум!!! Ако изчакате 3 дни нещо ще ви стане ли?? Или си пишеме така, лаф да става!

Автор: ATO   
Дата:   28-01-06 17:17

Не сме много "ЗОРЛИИ" Bari, става въпрос за друго което явно не си чел в предишните теми за имената на авторите и анонимното гласуване. Както виждаш проявяваме търпение и толерантност докато станат нещата както трябва. Знаем, че всичко това изисква технологично време.

Автор: ogimag   
Дата:   28-01-06 22:14

[smilie24]

Дата:   30-01-06 11:23

Прекрасно знам за какво става дума и за това още повече се учудвам, че пак се почва с тази тема?!! Думата "ЗОРЛИИ" използвам за да не ползвам други думи от по-старите постове по тази тема.

Автор: Tycoon   
Дата:   30-01-06 11:43

И аз не съм съгласен с това снимките да са анонимни. Анонимността няма място в изкуството.

Искам името ми да се вижда, защото аз съм го правил това. Колкото е важна снимката толкова и автора!

Ако се загърби твореца и творческото начало да ходим всички да снимаме водопади, че да се сложи нещо в евтина китайска рамка, която се продава за 1 лев барабар с картинката... там китайските фотографи са анонимни нали?[beer]

Автор: ejko   
Дата:   30-01-06 11:48

гласуваш и даваш рифреш и виждаш името!!! Не е толкова трудно....

Дата:   30-01-06 12:03

Не е въпроса да гласуваш... а излиза, че това е най-важното

Дата:   30-01-06 12:15

е нали има бутон "не гласувам"! Зна4и не е най-важното! Идеята е да се замислиш над снимката преди да гласуваш или не! И при мен действа! Любопитно ми е кой е автора и трябва да цъкна бутонче! Но не мога просто да цъкам злато и обмислям другите възможности! Или искам да видя автора на някое пейзажче, за което никога не бих гласувал, но вместо да натисна "не гласувам" се замислям... заслужава ли си да натискам това само защото пейзажите нямат собствено послание или лично отношение в повечето пъти, а и много по трудно се внушава то! И се замислям над композиция или как е заснето и как е обработено... и понякога откривам, че все пак има нещо! Според мен промените карат да се замислим малко повече, а и мързела да натисна рифреш не вярвам да е толкова голям, че да ме спре да видя кой е автора! Или греша.... голям е....:)

Публикацията е редактирана (30-01-06 12:16)

Дата:   30-01-06 12:20

Какво да ти кажа.. Ако гласуването е критерий за замисляне...
Аз мисля не само като гласувам.

А бе неуважение е към авторите според мен да им се крият имената. Все едно да отидеш в един музикален магазин и понеже не знаеш името на парчето да ти кажат: "Купете си го за да разберете кой го пее!!" [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-01-06 12:22

Пък и нали сайта е за АВТОРСКА ФОТОГРАФИЯ???
Де са авторите тогава? Скрити?!
Всички в един кюп и ако искаш да гласуваш... ала-бала[smilie23]

Дата:   30-01-06 12:29

Ама на теб да не ти взимат пари, за да гласуваш! Защото ако е така, "кажи на Бони да им вземе точките и да ги изгони"...тези гадове дето те ошушкват! Идеята е проста... целта на сайта е да е масов! Но масовия вкус подвежда и залита към комерсиалното, а не към естетичното, масата са овце, колкото и интелигентни да са индивидите! И затова притежателите на сайта се опитват да приравнят понятието масово с понятието естетично, като възпитат овцете като стадо, а не като индивиди!
Това е causa perduta, но все пак да уважаваме опитите им!
А за неуважението не си прав! При пазарната икономика качеството на продукта работи за името на фирмата и после рано или късно името започва да компенсира качеството! Именно това може да избегне тук! просто е...

Дата:   30-01-06 13:21

[smilie24]

Дата:   30-01-06 13:45

Имаме различни гледни точки. Аз не искам да правя нещо и то да стои анонимно или да има пречки пред това да се разбере, че аз съм го правил. Т.е. интересува ме обратната връзка - на кого му е харесало, на кого не, какво е почуствал. Ако го правех само за мен нямаше да го слагам на сайта. А тази анонимност пречи на обратната връзка.

Не разбрах само кой кого ошушква и защо, но както и да е[smilie11] [smilie18].

Разделянето на маса и елит е против моите принципи. По-субективно от т'ва здраве му кажи. Кой казва, че са елит и защо? Затова трябва да се вижда всичко без ограничения, а който се интересува да не му се пречи на интереса нали?

Дата:   30-01-06 13:55

Кое те интересува - обратната връзка заради снимката (има я като коментар под снимката) или обратна връзка заради името??? [smilie3]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна