Автор: ivkony
Дата: 08-07-04 13:52
А така, обясни им добре, pisnami2
Аз не казвам, че HP e някаква супер марка или че продуктите им са супер качествени. Ама най-много се смея е на такива крайни заключения, че били боклук! Това че на някои нещо се е счупило, не означава че на всеки това нещо ще се счупи! Хиляди пъти съм слушал разни всезнайковци да казвата за еди коя си марка телефони, че били пълни боклуци!!! И то само защото на някой техен приятел му се е повредил телефона, който е от тази марка. И то, става въпрос за марки като Сименс, Нокия и т.н. Изказвания от рода на: "Аз никога няма да си купя .....", или: "..... са абсолютни боклуци!"
Аз лично съм имал проблем с видеопулт Панасоник, който струваше 3000$ преди 5 години. След 1 месец пулта започна да дава дефект! Обиколи стотици сервизи, понеже беше в "гаранция", оказа се че в България са некомпетенти да го оправят, отиде в Англия. Уж го оправиха, върнаха го, след 1 седмица пак даде същия дефект! Сега пулта съвсем е изгаснал и не иска да работи!
Е значи Панасоник са абсолютни боклуци???
Всеки, който си купи Панасоник да очаква същото така ли??? И аз да давам отрицаателни коментари на всеки, който продава нещо Панасоник така ли? Ми не мисля така, макар че моя пулт се счупи!!!
А на тебе ,angel4o, искам да ти кажа, 4е аз изобщо не съм многознаещ. Много неща имам още да уча, и не ме е срам да си призная, че нещо не ми е ясно, и че искам да го науча! И защо трябва да ми искаш разрешение? Ако наистина трябва да ти давам разрешение, бих ти разрешил с най-голямо желание да казваш каквото мислиш
Аз коментирам вашите отзиви за това което аз съм написал!
|
|