Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Pomognete mi da si izbera pls....
Автор: icko   
Дата:   26-01-06 14:16

Pomognete mi da si izbera chifrov fotoaparat.Az ne razbiram mnogo(dage ni6to)ot tezi ne6ta i iskam ne6to evtino i obiknoveno.Dvuomia se megdu edin PolaroidPDC2070 toi e 4isto nov,no ima samo 8mb pamet,2.1 megapicsela,v komplecta ima i kabel za kompiutar i disk sas softuer,toi e s 4AAA baterii,drugiat e niakakav Kodac toi e vtora upotreba i ne znam dori imeto i modela mu toi oba4e ima 3.2 megapicsela,s 2 baterii e,ima karta s 128mb pamet.Hem iskam da var6i rabota hem da e evtin.Polaroida e 160lv,a Kodaka e 150.Pritesniavam se 4e niama da ima garanchia i 4e niama kabel a mi kazaha 4e trudno se namiral(?)no pak ima mnogo pove4e pamet.Pomagaite 4e ne razbiram ine znam koi e po dobar variant>Blagodaria predvaritelno!!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Pomognete mi da si izbera pls....
Автор: gembisser   
Дата:   26-01-06 17:07

Кодака! И тук се пише на кирилица!

Автор: garry   
Дата:   26-01-06 19:18

Полароида изобщо не го гледай, НЯМА друг такъв боклук!!!
Снима само на фиксирана скорост 1/18 и обектива му е като на уеб камера и е с фиксиран фокус. Ако ще го ползваш за уеб камера става, но за снимане - не.

Автор: darksorrow   
Дата:   26-01-06 19:32

ама вие верно ли изчетохте всичко онова най-горе? [smilie11] [ezik] [ezik]

Автор: garry   
Дата:   26-01-06 19:38

не, аз видях само "chifrov fotoaparat + PolaroidPDC2070" и тва ми стигаше [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна