Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 На вниманието на варненци!!!!
Автор: юнга   
Дата:   26-01-06 12:31

Уважаеми съграждани,
в католическия храм "Св. Михайл", който се намира в центъра на "Борис", игуменката и сестрите са приютили между 50 и 100 души просяци и клошари от студа и тези последните сега спят в храма. Храма в момента изхранва около 200 човека, като само, снощи са им докарали оше 50. Започват да свършват продуктите на католическата енория.
Имат нужда от леша, боб, картофи, ориз,захар.
Не искате ли да снимате тези хора които са в храма и се нуждаят от помощ?
Ако се престрашите да снимате там, моля носете от споменатете по-горе продукти!
Събирайте се по няколко и купувайте само от един продукт, за да го усетят тези 200 човека.
Не съм католик и никога не съм бил , но мисля, че с боб или захар или ориз за 10лева, повечето от нас могат да помогнат.
Моля да ме извините за нефотографската тема и да ми позволите да Ви благодаря за това което ше направите!

Отговори на това съобщение
 Re: На вниманието на варненци!!!!
Автор: simbon4o   
Дата:   26-01-06 12:34

[smilie24]

Автор: bgpaint   
Дата:   26-01-06 18:58

Хора къде точно се намира този храм??

Дата:   26-01-06 19:42

Ъгъла на "Борис" и "Македония". Точно срещу бившето лятно кино "Ленин".Входа на безплатната кухня е от към "Македония". Ние занесохме там.

Дата:   26-01-06 20:00

В 14.30 раздават храна на тези които не спят в храма и има опашка на "Македония" , във входа.
Сестра Мария е черна да не се плашите.
Такива завалии имало настанени и в Евангелисткия храм, който не знам къде е , но предполагам, че е на "Сливница" до пиацата и училище "Св.Св.Кирил и Методий".

първа  назад  1     всички  напред  последна