Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Architecture
Автор: epixs   
Дата:   07-07-04 15:57

Не смятате ли, че би било добре да има секция "АРХИТЕКТУРА" в албума на сайта.
В момента, ако речеш да публикуваш някоя архитектурна снимка, по всяка вероятност трябва да я сложиш в графата "ВСИЧКО ОСТАНАЛО"...

Отговори на това съобщение
 Re: Architecture
Автор: GuruMMX   
Дата:   07-07-04 15:59

az otdavna placha.. ma ne shtat :) [beer]

Дата:   07-07-04 16:01

Taka li... ne sam pravil tyrsena, za da proveriavam i zatova neznam.

Spored men e po4ti zadylzhitelno da ima otdelno miasto za arhitekturata i mnogo se iznenadah kato ne namerih - opitvah se da publikuvam razni moi ligavi snimki na katedralata vav Varna i gi nabutah v giuve4a vsichko ostanalo - losho!!!

Автор: Георги   
Дата:   07-07-04 16:06

дори само заради снимките на Нико мисля, че трябва да има :-)

Дата:   07-07-04 16:07

...oste ne sam imal vreme da gi pogledna:-))), no predolagam, che si napylno prav!

Daaaaa
Дата:   07-07-04 19:22

Daaaaa...vidiah mu snimkite (niko 24). I na men mi haresaha. Pravi mi vpechatlenie (tova si e moe mnenie), che na momenti obrysta arhitekturnia fragment v abstrakcia - do takava stepen uspiava da izvadi izobrazhenieto ot konteksta mu - haresva mi.

Автор: misho   
Дата:   07-07-04 19:53

Подкрепям!

Дата:   07-07-04 20:14

togava zapochvai da sybirash symishlenici!!!:-)))

Автор: murnau   
Дата:   07-07-04 22:33

i az sum za

Автор: pulse   
Дата:   07-07-04 22:37

добре ще е [smilie24]

Автор: feon   
Дата:   07-07-04 22:49

[smilie24]

Абе аз съм първо за възможността всеки да си прави Folders с профила, ама....[smilie24] [smilie24] [smilie24] [shtrak]

Дата:   07-07-04 22:59

Naistina e dosta stranno, che takava obshirna tematika, koiato na vsichkoto otgore e mnogo blagodatno pole za iziava, niama sobstveno miasto v albuma.
Za men e dosta stranno, no se nadiavam s tozi post da syberem malko poveche glasove "za", taka che da natezhat veznite:-)))

Дата:   07-07-04 23:02

E tova e druga hubava ideia ... az prosto se staraeh da razsazdavam varhu nalichnite materiali i zatova si pitam za arhitekturata...

Автор: dddiko   
Дата:   07-07-04 23:14

i az sam ZA

Дата:   07-07-04 23:21

Niakoi ot vas znae li sa sigurnost, dali horata, ot koito zavisi podobna promiana chetat tozi forum??? ... ili nie ei taka si govorim, zastoto mozhem da si go pozvolim?!?!!!

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   08-07-04 00:01

няма, няма...и някои открие Америка!!

Дата:   08-07-04 00:06

... pyk prez cialoto vreme da si misli, che e India...

Дата:   08-07-04 00:15

"Всичко останало" не означава манджа с праз. Там се слагат и хубави снимки. Може би текучеството на такива не е толкова огромно, че да обособят 30 секции. Може би така доста ще останат негледани. Ако направят, поне да е "градски пейзаж, архитектура, детайл".

Дата:   08-07-04 00:20

az lichno niama nishto protiv sekciata "Vsichko ostanalo"... imam protiv tova neshto tolkova identichno, obosobeno i harakterno da byde "nabutano" mezhdu iziavi, koito mozhe da sa hubavi, no niamat to4na zhanrova prinadlezhnost, no dori i tova koeto ti predlagash sas svoite saobrazhenia, pak e po dobre ot segashnoto deredzhe - arhitekturata e neshto, koeto mozhe da byde nazovano i mislia, che e redno da ima zapazeno miasto

Дата:   08-07-04 00:24

Не е зле да се направи справка в 5-6 фотосайта на добро ниво, какви са рубриките. След това да отсее примерни такива за тука. След това да наложи снимките от "албум" по съответно избраните категории. Ако се укаже, че има такива, които се пълнят до голяма степен - да се направят, и обратно.

Дата:   08-07-04 00:26

Po nachalo varianta dase vzaimstvat chuzhdi reshenia nikak ne e losh i osven tova bi sledvalo da byde dosta lek i funkcionalen - ne e nuzhno da se otkriva vsichko nanovo - syglasen sam do goliam stepen s teb...

Oba4e e hubavo da se poiavi edna "Arhitektura" :-)))

първа  назад  1     всички  напред  последна