Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 SD карта скорост?
Автор: damage   
Дата:   25-01-06 13:39

имам photosmart m417 и се интересувам дали ако си взема по бърза SD карта ще ми прехвърля снимките по бързо от апарата на картата или тази скорост дето я дават промерно 60x е за трансфер към компютъра.
мерси предварително на отзовали те се

Отговори на това съобщение
 Re: SD карта скорост?
Автор: ALBIREO   
Дата:   25-01-06 14:02

Ако ти е 60х - по- бързо не може да стане от фотоапарата на картата. Но ако си купиш 150х, снимките ти ще прелитат по- бързо между картата и компютъра.

Дата:   25-01-06 14:07

в момента с 45х да разбирам ли че ако си я сменя с 60х апаратчето ще ги мята по бързо към картата

Дата:   25-01-06 14:10

Принципно да, ако самият апарат може да използва капацитета на картата, но в този случай се съмнявам, че реално достига и 20х. Записването ще стане по- бързо като смениш не картата, а апарата :)

Дата:   25-01-06 14:16

при положение че го ползвах 5 месеца и го изпуснах на отворен обектив и с целия си акъл наврях обратно обетива и изпочупих сичко дето може да се сетители преди 1 седмица ми се обадиха от сервиза и ми казаха че ми е сменен с чисто нов[shtrak]
не мисля да се разделям с него поне до края на гаранцията а някъква идея от къде мога да разбера колко му е транцфера към картата

Дата:   25-01-06 14:19

Питай в сервиза - със сигурност знаят. Алтернативата е www.google.com :), но мисля, че първото ще стане по- бързо ;). След това си прецени каква карта ти трябва.

първа  назад  1     всички  напред  последна