Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Теле конвертор за power shot s1
Автор: alecks   
Дата:   03-01-06 23:46

Здравейте, аз съм от скоро тук и нещата които виждам че правите много ми харесват. Бих искал да задам един въпрос, ако може някой да ми помогне. Преди около шест месеца си закупих фотоапарат CANON Power Shot S1 IS и съм доста доволен от възможностите които ми предлага. Съвсем на скоро открих и някой допълнителни опций за него, като теле конвертор CANON 1.6x TC-DC52B и много ще се радвам ако някой от вас сподели лични впечатления, съвети и информация, от къде мога да закупя такъв на приемлива цена / може и втора ръка /.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Теле конвертор за power shot s1
Автор: CanonIS   
Дата:   22-01-06 23:20

Здравей и аз като теб се опитвам да откия някъде продават ли аксесоари за този Canon. Това което до момента съм открил е само в e-bay. Като цени - адаптер към 52 мм + 3 вида филтри 52мм са към 27-30 USD; адаптер към 52 мм + 3 вида филтри + теле конвертор х2 + макро конвертор х0.5 + статив + почистващ комплект към 90 USD. Ако откриеш нещо тук в БГ пиши и аз да знам :) Успех!

Автор: Стоев   
Дата:   22-01-06 23:41

Виж тази Тема

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=286331&t=286331&phorum_uriauth=

Автор: alecks   
Дата:   26-01-06 09:09

Много благодаря за инфото. Мисля да потърся някъде навън, защото тук в Б-я са страшни цифри.[smile] [smile]

Автор: fobo88   
Дата:   26-01-06 09:24

Pri men imam komplekt za S1-IS. Konvertorite sa Hyundai 0,5x i 2x +Macro. Cana za komplekta 200 lv. Imam i komplekt 3 filtara....88 lv.[beer] Vsi4ko e novo.[shtrak]

Автор: PeterPAN   
Дата:   26-01-06 12:47

Pusnal sum ti suobstenie na ICQ-to

първа  назад  1     всички  напред  последна