Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Има ли някой в САЩ, който...
Автор: borissov   
Дата:   01-12-03 22:09

...да си идва за празниците в БГ и да изгаря от желание да ми помогне?:-) Искам да си купя Fuji S7000Z, обаче тук в Италия е около 750 евро, а в САЩ май се намира за около 630-40 долара, т.е. около 200 евро разлика. Та ако някой може да ми го донесе, ще го обичам много!:-) Ще съм в София от 18 декември до около 10 януари:-) Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Борисов
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   01-12-03 22:35

Ти още вярваш в дядо Коледа !? [smile] Ние сме в третия свят, не ни огрява и деня на благодарността. Дано все пак имаш успех - които вярва - пичели, които не вярва -ни пичели.[smilie3]

Re: Има ли някой в САЩ, който...
Автор: TheMadMan   
Дата:   02-12-03 13:32

borissov, abre shto ne si go poruchash via internet online ?

Автор: machine_head   
Дата:   02-12-03 13:36

а защо избра 7000 пред 602?

защото е по-нов модел или заради по-вечето мегапиксели?

незнам, но двойно по-вече мегапиксели на същата по големина матрица поне досега не са давали по-добри резултати като качество на снимката.

питам те защото аз си избрах 602. [smilie24]

Дата:   02-12-03 16:13

TheMadMan - ами гледам повечето онлайн магазини не шипват до Италия...Нямам кредитна карта...Не ми се плащат мита и т.н. - това са доста причини :-)
machine_head - има резон в това, което казваш...И аз се колебая.
Даже се замислям за Minolta Dimage 7hi - с по голяма матрица е, и струва мааалко повече...Ама ще видим, първо да намеря кой да ми го донесе хихи:-)

Автор: sagittarius   
Дата:   02-12-03 16:17

За Minolta-та съм чувал, че не била икономична. Много бързо харчела батерията и това създавало неприятности. Казвам го със съжаление, защото по принцип харесвам марката. Аз снимам с Dynax 5.

Дата:   02-12-03 16:21

borissov, mdaaam prav si za mitata :(((
pozelavam ti uspeh, zashtoto mnoogo me kefat tvoite snimki !

dano nekoi se obadi i ti svurshi rabota :)[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   02-12-03 16:50

borissov:

колкото и странно да ти звучи аз 602 го вземам от Германия. Там го намирам между 420 и 500 EUR. В щатите държи цена над 600$

Дата:   02-12-03 17:29

TheMadMan: благодарско :-)
machine_head: Хм, странно...Аз гледах S7000 в САЩ за 620 долара...А в Италия е мин 746 евро...Шантава работа.

Абе идеалният вариант би бил следният: тук в Милано има едно пазарче, дето се намират всякакви крадени техники - с кутиите барабар, неотваряни...На цени от порядъка на 60-70% от пазарните. Лошото е, че естествено изборът е много ограничен. Така че май накрая ще се забия там и ще взема каквото намеря :-)))Като си купувах НР-то, имаше един Dimage 7i неотварян, за 500 евро, в магазините тогава беше около 900. Та думата ми е, че живея с тайната надежда да открия там някой 300D на половин цена:-)))

Автор: boni   
Дата:   02-12-03 22:07

vzemai G3 ,ne se zanimavai s gluposti!

Автор: Brummaker   
Дата:   02-12-03 22:34

а 717?

Дата:   02-12-03 23:47

borissov:

abe kradeni kofti, ne che ste oprawish sweta...

a 300D mu e rano oste, to e kakto s crack triabwa da mine wreme za da izleze na pazara...

abe drasni niakoj red na xitecvt_yahoo.com da widim moshe li da izmislim neshto...

Автор: boni   
Дата:   03-12-03 00:00

Ами откакто осъзнах голямото предимство на RAW формата + фотошоп 8,уважението ми към апарати без RAW рязко спадна и клони вече към нулата.Така че това важи за съжаление и за 717....

Дата:   03-12-03 10:15

borisov, uspeh s 300d-to :)
to ne se znae i moze v poslednia moment zaicheto da izskochi ot hrasta :))[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   03-12-03 18:59

machine_head: сега ще ти драсна:-)
TheMadMan: мерси, мерси...дано:-) Ама май все пак ще предпочета S7000, за моите нужди си е перфектен:-)

първа  назад  1     всички  напред  последна