Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какво стана с ЛС-ите??
Автор: vvlestat   
Дата:   21-01-06 09:20

Преди около месец бях пуснал една тема със запитване - "дали не може да се направи възможно пращането на Лично Съобщение (ЛС) към определен автор от форума". Та сега питам дали има някакъв напредък и дали въобще скоро да очакваме тая x3 . Вчера един пич ми остави едно съобщение на една от снимките и исках да му отоговоря, но той може би няма скоро пак да ми разгледа снимката и просто е немисилимо. А да пусна тема със заглавие "еди кой си тва е за тебе" е малко доста тъпо. Наздраве

Отговори на това съобщение
 Re: Какво стана с ЛС-ите??
Автор: ogimag   
Дата:   21-01-06 09:22

Те повечето автори имат профили и на култа. Аз им пускам там като искам да кажа нещо на някой! Другото- виж има ли ICQ ili mail на профила.

Дата:   21-01-06 09:28

е да има някои които са дали ICQ ама са бройки

Дата:   21-01-06 09:30

Пиши му под някоя от неговите снимки да погледне еди какво си! Не е много издържано, но върши работа ако е важно.

Автор: Стоев   
Дата:   21-01-06 09:33

vvlestat написа:

> е да има някои които са дали ICQ ама са бройки
Мнозина имат ицкю, ама си го крият.
То и сега не пречи да си публикуваш и номера на жиесема и ЕГН-то у профила, ама ти и ицкю-то си спестил даже...[ezik]

[beer]

Дата:   21-01-06 09:52

Младеж- бързо пиши ICQ и mail!

Дата:   22-01-06 19:07

Стоев исках да си сложа ICQ ама като дам промяна на профила и не мога само да добавя ICQ, a трябва наново да си вкарам всичко + ICQ. А специално аватара , не мога да си го открия сред многото снимки на харда и си голяма играчка. С две думи мързи ме пак да си играя.

първа  назад  1     всички  напред  последна