Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 За форума
Автор: Iv4n   
Дата:   06-07-04 17:26

Каквото и да си говорим, в това състояние, в което се намира форума в момента е отвратително, не ами покъртително зле! Тук трябва или нов, или да се преструкторира!

Предлагам следните промени:

1. В една тема да се показват до 20 мнения. Останалите да се редят в следващи страници от по 20 и т.н. Така например, когато в една тема са се насъбрали по над 100 мнения, веки път човек трябва да скролира до долу, за да може да прочете последните мнения, а да не говорим ако му се налага и да отговаря. Това е най-малкото неудобно и бавно.

2. Полето за отговор трябва не да е най-отдолу, а да е линк към отделна страница.

3. Форума трябва да има някокло секции. Така например секция за фотография - място, в което да се обсъжда всичко по темата. Друга за всичко останало - общи приказки за теми от актуални теми на деня, например. Трета за покупко/продажби на фотоапарати, консумативи и пр. Четвърта секция за конкурси, награди, събития и т.н.
Така ще могат по-лесно да се отсяват темите и хората, които се интересуват от нещо по-конкретно, ще се ориентират по-бързо.

4. Форумната регистрация трябва да е отделна. Всеки трябва да си има форумен профил с други настройки, които ги няма в обикновенния профил.

5. Променящ се дизайн. Да може поне цветовата гама да се променя. Като цяло дизайна също е на доста изостанало ниво.

6. И това за сменянето на фонетика-бдс-английски е толкова излишна, дразнеща и глупава опция, че няма на къде повече!!!

Та какво мислите вие? Не е ли крайно време толкова посещаван форум да се обнови не малко, ами доста? Така например има прекрасни phpbb форуми!!! ( http://www.phpbb.com/ ).

Публикацията е редактирана (06-07-04 17:31)

Отговори на това съобщение
 Re: За форума
Автор: J0R0   
Дата:   06-07-04 17:31

Напиши го като софтуер и го дай да го внедрим.

Автор: Lethe   
Дата:   06-07-04 17:32

ima si tarsene - dokolkoto sam zapoznata

na koito kakvoto mu triabva , mnogo lesno bi mogal da si go otkrie, bez chak takiva spetsialni umenia https://photo-forum.net/joro/emoticons/1274.gif

Дата:   06-07-04 17:33

Ами именно. Нали за това давам линк да си внедрите ей туй (което според мен е най-доброто): http://www.phpbb.com/

Автор: J0R0   
Дата:   06-07-04 17:37

Внедри го ти.
Направи го така, че да работи с този сайт, с вече направените регистрации.
Поискай от Сас файловете, които ти трябват и адаптирай този форум, който предлагаш към сайта.

Автор: nk   
Дата:   06-07-04 17:38

[smilie23] на мен и така си ми харесва... понякога най-простите неща са най-хубави...

Дата:   06-07-04 17:49

Ами хубаво J0Rо. Да си караме тогава с този форум. Аз съм само един форумен потребител, който негодува. Не ми прехвърляй топката на мен. Това е работа на вас. Само предлагам и съм написал защо. Незнам дали ти си админ тука де. Незнам и за уменията на администорите, но изглежда ги мързи за такива работи като стане дума... Защо да ни е хубаво, като може и да ни е зле.

nk: ти явно не си попадал на други форуми, освен този.

Автор: Brummaker   
Дата:   06-07-04 17:50

Пич,
тук никой не взима пари за това, което се прави. Всичките работят другаде....

Автор: boni   
Дата:   06-07-04 17:52

Zashto da skrolirash kato si ima durvoviden izgled?
Tova s otdelnite registracii za foruma e izlishno - vse pak foruma e kym tozi sait
Tova da ima otdelno miasto za fotografia i drugo za obshti prikazki ne go razbrah. Tova e forum za Fotografia ,a ne za obshti prikazki.Shte ima drug forum za tygovia .kakto i se raboti po nov dizain

Публикацията е редактирана (06-07-04 17:53)

Да не мислиш, че другите форумни админи взимат пари? Ха-ха! Не, но пък имат в пъти по-добре направени и функциониращи форуми от този!

Автор: mapbuh   

>> Пич,
>> тук никой не взима пари за това, което се прави. Всичките работят другаде....

Е това никога не е било уважително извинение :) Но като цяло екстрите които ги предлага човека са продиткувани от това че той е виждал само phpbb, и така му харесва, което пък не е довод ;)

Публикацията е редактирана (06-07-04 17:53)

Дата:   06-07-04 17:54

Samo da kaja che tuka foruma e kym saita za fotografia ,a ne saita za fotografia kym foruma.

Автор: TPECHAT   
Дата:   06-07-04 17:55

a be tolko li si nemash druga rabota che pylnish bazata s prostotiite si [smilie11] [smilie19]

Дата:   06-07-04 17:55

boni: ами има куп теми, които не са свързани пряко с фотографията или форума! Сега и примери ли искаш да ти вадя, или и сам можеш да погледнеш какви теми има?

mapbuh: не разбирам защо не приемеш, че пхпбб е по-добрия избор? Или поне тук могат да внедрят някои от неговите функции? Разберете едно: всичко това ше е само в полза на форумните потребители!

Дата:   06-07-04 17:57

Не знам за другите ,но на мен така ми е по-лесно с една секция. Лесно следя темите .
Иначе се мъча по разни форуми с много секции да кликам на разни места ,за да разгледам всичко.

Дата:   06-07-04 17:59

Да има доста такива теми,но нали написахме ,че ще гледаме да ги поограничим,защото това е форум за фотография.
Поради тази причина теми за футбол,политика и т.н. ще ги поизтриваме. Има си форуми за политика и за футбол на други места. Този е за фотография.

Автор: mapbuh   
Дата:   06-07-04 18:02

Google: Results 1 - 10 of about 19,800 Bulgarian and English and Russian pages for phpbb exploit. (0.39 seconds)

примерно :)

Дата:   06-07-04 18:06

boni: Знаеш, че интернет не е много контролируемо място. Ако напишеш с главни букви "да се пише само по теми, свързани с фотография" винаги ще се намират хора, които да отварят други теми. И това ти го казвам от опит от други форуми. Ще идват нови и нови хора, които ще кажат "Добре, ама аз не се ограничавам само от фотография! Защо да не говоря и за други неща?". И донякъде с право ще попитат и ще искат.

Всичко това, че ще се трият такива теми си остава с пожелателен характер. Надали някой ще седи 24/7 да оглежда форума за теми, които не са си на мястото. Ето защо смятам, че с разделянето на поне 2-3 по-специализирани секции, такива проблеми значително ще намалеят и отсеят и дори ще изчезнат. И това ще е само в полза на крайния форумен потребител.

Публикацията е редактирана (06-07-04 18:17)

Автор: sas   
Дата:   06-07-04 18:23

Iv4n,
Аз като човек, който е избирал форума искам да ти кажа, че форума phpBB не ми харесва.

И другото, което си предложил за отделни регистрации за форума и сайта. Добре, как според теб потребителя Iv4n от форума и същия от сайта ще са различни ако те наистина са различни?

Автор: kirilius   
Дата:   06-07-04 18:43

Tova za otdelnite registracii shte e dostatychno da me otkaje ot koito i da e sait ;-)
Ako niakoi sait zapochne da me pita mnogo neshta i ako vremeto za aktiviraneto mu (nachalna registracia) e > 30 sec, prosto si namiram drug.

Tozi forum mnogo mi haresva taka kakto e.

Автор: nikolina   
Дата:   06-07-04 18:46

Аз също харесвам лесната навигация в сайта и форума така ми харесва.

Дата:   06-07-04 19:11

sas: това, че пхпбб не ти е харесвало е малко... несериозно. Ако ти се занимава, бих желал да ми обясниш причините, поради които това е така.

За различните профили: това е само в случай, че решиш да сложиш изцяло нов пхпбб. Няма смисъл да коментираме това, тъй като виждам ясно нежелание нито от твоя страна, нито от който и да е тук, това да стане. И аргументите на всички досега са, че така са свикнали с този вид.

За пхпбб: всеки ще трябва наново да се регисртира. Голям проблем, да... Няма що. Запонзат си с пхпбб, следователно знаеш, че там има и куп други различни лични настройки. Вярно е, че една част от тях може би наистина са глезотийки, но други ти дават допълнителни настройки и възможности, които са свързани с гъвкавостта на форума.

Има и други форуми: ezboard, proboards и т.н. Всички те са изпипани с времето и са се доказали като най-удачни. Цифрите сами говорят. Тъй като за съжаление интеграцията на пхпбб или друг явно няма да стане, поне държа да получа отговор на останалите точки от предложенията ми и дали ще има възможност поне някои от тях да се интегрират тук. Особено по точка 1 и 3.

Публикацията е редактирана (06-07-04 19:15)

Автор: junior   
Дата:   07-07-04 00:38

Айде и аз да се изкажа (в ролята си на писател номер едно на всички времена в този форум и в ролята си на уеб дизайнер на няколко други сайта)....

по принцип форумът привлича доста потребители имам три забележки:

1) т. нар. "цензура на темите" - моето свободомислещо подсъзнание е инстиктивно ПРОТИВ. Но ако тази мярка ще носи мир и спокойствие - няма да се възпротивявам

2) Кирилицата ДРАЗНИ МНОГО... ако може да не се превключва с ctrl+shift най-добре (сега за да сменя от кирилица на латиници или обратно ми трябват 8-9 натискания)

3)Твърдо съм за една обща директория за темите - така по-лесно се следи всичко, вместо да се гони по различни тематини направления (като се прави по други форуми)

Ако всяка едно от трите забележки, които аз изтъквам изтъквам, бъде спазена - това ще доведе до привличането на нови членове на клуба... Но от друга страна спазването им ще доведе до отлив на някои вече "стари" членове... Така, че решението зависи от админите - дали сме "пораснали" достатъчно и е време да зреем или още можем да растем и по-нататък ще зреем....

Автор: machine_head   
Дата:   07-07-04 00:46

оффтопик:

junior дай линкове да видим твойте сайтове?

Автор: GuruMMX   
Дата:   07-07-04 01:04

stiga si plakal ami si hodi v drugite forumi...

piklio

[beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна