Автор: stoevmobile
Дата: 07-07-04 00:02
JORO,
аз съм от хората, дето не могат и пиле да заколят, не искам и не мога да гледам кръв, лошо ми става, имам години, ама много години прекарани в мюсюлмански държави, дето колят животни за курбан. Аз не гледам и телевизията, дето го показват.
Ами че на мен, когато съм дарявал кръв и погледна, собствената си, нещо ми се завива свят.
Не е въпрос на дразнене, просто психологически не приемам насилието.
А че някой намазал модела си с кетчуп - ами то си личи. Макар и това да не е приятно, колкото и да е форма на световъзпроизвеждане за автора.
Може би някои хора мислят, подобно на терористите, че убиване/заколване на човек или друго живо същество, ще придаде неописуем чар на "творбата" им.
Фотография "последният дъх", "как мозъка се пръска", "кръв бавно капе" и подобни, никога няма да са сюжета, дето ще хареса на повечето у форума, а и изобщо на нормалните хора.
Преди години имаше публикувани снимки в в."Нощен Труд" май, от моргата за Андрей Луканов. Не помня автор беше ли посочен, ама това бе най-голямата простащина за мен, дето съм виждал в българската преса. Не че ми бе симпатичен Луканов, ама фотографиите, дето са за съдебно-медицински цели, не са за цял народ и цял свят!
Сори за личното мнение, но има неща, дето не бива да стават публично достояние, колкото и майсторски да са направени.
След като си вътре в нещата, можеш да прецениш, трябва ли тук или в друг сайт, да намери място стореното от педофила от село Х, или бабоеба от махала У.
Пък снимано от професионал със супер техниките му и осветленията "от мястото на произшествието".
НЕ НА НАСИЛИЕТО и отразяването му в фото-форум!
|
|