Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос(информативно)?
Автор: huger   
Дата:   19-01-06 09:51

Има ли начин,даден филм така,както си е в касетката да се разбере дали е сниман или не,но без да се проявява дори и кадър от него.
Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос(информативно)?
Автор: colorit   
Дата:   19-01-06 09:56

можеш да огледаш езика на филма и перфорацията за следи от зареждане но все пак няма гаранция

Дата:   19-01-06 10:04

Това е ясно,но да речем,че няма следи и езичето е толкова издърпано,колкото на нов филм.Технологически или някакъв друг начин...?[smilie11]

Дата:   19-01-06 10:06

еееее НЯМА!или поне на мен не ми е изветен :))

Автор: zoomaniak   
Дата:   19-01-06 10:07

Еми пускаш го за проявяване ако е сниман се проявява ако не е се преебва и тва е - Воала [smilie19]

Дата:   19-01-06 10:12

Е тоя начин е най лесния,не ми е за филма,просто възникна един спор с една жена че имало начин да се разбере без да се проявява,дори в някакво фото на Мария Луиза го правили това.Аз също много се изненадах и искам да разбера що за техника иде реч[smilie18]

Автор: navy   
Дата:   19-01-06 10:12

Ми зяпаш на екранчето и преглеждаш какво си изснимал [smilie18]
П.П.
Ся не казвайте, че се заяждам, просто не се стърпях [smilie7]

Автор: nemchev   
Дата:   19-01-06 10:26

може да резнеш едно парче и да го проявиш...най-много да скапеш една две снимки[smilie18]

Дата:   19-01-06 10:44

Немчев,този начин всички го знаем,моля най учтиво за компетентно мнение,дали съществува друг начин...?
Защото аз незнам да има такъв,а твърдят че имало...няма никакъв филм,въпроса е информативен.

Публикацията е редактирана (19-01-06 10:46)

Дата:   19-01-06 11:07

huger,от 15 години имам фото ателие и съм се наслушал на всякакви глупости в опита на някои колеги да се изкарат по-компетентни от останалите. Това твърдение (за вълшебната машинка) ми звучи точно така.

Дата:   19-01-06 11:14

Именно,и аз се зачудих каква е тая"вълшебна машинка" дето ги прави тези чудеса във фото на Мария Луиза(гр.София),та реших,че съм изостанал технически,затова питам...
Мерси все пак за отговора[smilie24]

Автор: Todd   
Дата:   19-01-06 12:25

Мдаааа , и по GSM-те одят вируси !!!!
[smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: explorer   
Дата:   19-01-06 12:41

ами... ако "езичето е толкова издърпано, колкото на нов филм", аз бих казал че не е изсниман - в крайна сметка, ако пренавиваш филма обратно в касетката, обикновено влиза целия, трудно ще го превъртиш така, че да остане само малко парче да стърчи навън.

Автор: ivo80   
Дата:   19-01-06 12:52

Може да има някаква хим проба като се изследва лентата за остатъци от проявителите..

Дата:   19-01-06 12:52

explorer,има камери който пренавиват филма и оставят езичето точно толкова като на нов филм и няма следи по перфорацията,но не става въпрос за това[smile]

Публикацията е редактирана (19-01-06 12:53)

Автор: thor   
Дата:   19-01-06 12:55

става ама само с APS филми ..трябва да си купиш такъв фотоапарат и да щракаш с такива филми [smilie24]

[beer]

Дата:   19-01-06 13:03

thor,на апс филмите си има обозначения и когато е сниман си пише:exposed(мисля че беше)

първа  назад  1     всички  напред  последна