Автор: КъЦъ
Дата: 20-01-06 09:32
Цитирам думите на доц. Лозанов : "По-трудно е да откриеш формата, отколкото да я създадеш". Явно на този критерий са се основали.
Аз също бях учуден, че са подминати изключително оригинални предложения /включително мои, разбира се /. Но тъй като съм 100% убеден, че не е нагласена работа, това за пореден път показва, че всъщност оценката на всяка една снимка или въобще идея е нещо предимно субективно. Понеже нямам погледа на журито над всички творби, може да се предположи и че се е търсила оригиналност... Колкото и да са добри Абс.-СССР, Abs.-FIRE Abs-мартеничка, аз , а може би и друг също ги е пратил, пък и са изкуствени, а те не са искали това. Явно под творческо мислене не са приели просто ОТРАЗЯВАНЕТО на вече съществуващо, но не и СЪЗДАВАНЕТО, нагласянето му... Малко подвеждащо...
Перловската и аз няма да коментирам , но може би никой друг не се е сетил да я погледне и заснеме . Абсолют SOS е 100% уникално все пак.
Но тъй като заприличваме на групичка недоволни бабички, да спрем да дуднем, а : Честито на спечелилите!
За мен лично беше удоволствие да се отзова на това предизвикателство и не съжалявам, че участвах със или без награда. Следващия път, на конкурса СЪЗДАЙ Абсолют-ната форма, ще чакаме награди и ние - "творците"![[smilie21]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley21.gif)
|
|