Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 predlagam rabota
Автор: vasild   
Дата:   18-01-06 20:05

"Амперел" ООД търси да назначи продавач-консултанти за своите продукти в специализираните хипермаркети в градовете: София,Бургас, Стара Загора и Русе.Ако имате познания в областта на фото-техниката, търговски умения и желание за работа на подобна позиция, моля изпратете актуална снимка и CV на е-mail: advertising@amperel.net, за позиция N 11.

Отговори на това съобщение
 Re: predlagam rabota
Автор: urgan   
Дата:   18-01-06 20:37

Еми аре вземете да кажете нещо повечен за работата, заплата работно време и т.н. Само изисквания и нищо друго така и баба знае [ezik]
Аз няма да взема да кандидатствам за такава работа ама малко по-коректно да се отнасяте, то ако е така ша си търсим работа в JOB.BG като пускаш обява в такъв сайт малко по-обширно аре със здраве [beer] [beer]

Автор: n1x0n   
Дата:   18-01-06 20:44

Аха те заплатите така се обсъждат - публично!
[smilie18] [smilie18]

Автор: ike.a   
Дата:   18-01-06 20:46

Урган- е с тва държание пи4.....[smilie11]
аре със здраве [ezik] [ezik] [ezik]

Автор: Brummaker   
Дата:   18-01-06 20:46

ако беше консултант на продавачи ... [smilie3]

Автор: C41   
Дата:   18-01-06 20:51

Автор: Brummaker
Дата: 18-01-06 20:46

ако беше консултант на продавачи ... [smilie3]

Точно.
Днес дойде един да ни продава!?!
Нямаше идея кое какво е...

Доставката остана за утре :).
[beer]
[thankyou]

Автор: Brummaker   
Дата:   18-01-06 20:56

ха ха ха - аз веднаж се чудех какво да правя 30 мин и отидох в Технополис да поразгледам милата родна картинка ...

и понеже дойде един да ми обяснява там нещо не си спомням за мегапиксели беше, та ...около 10 мин му говорех и вътрешно щях да се пукна от смях [smilie18]

а той после промърмори ...а а а , така ли ...

та така....

[beer] [beer]

това не е спам - мисля много полезно може да се извелече от случката ...не ние какво знаем, а Вие какво и по-точно как предлагате ... винаги има някой, който знае повече, просто този, който предлага не може, според мен, да е под даден минимум ...

Автор: bobihot   
Дата:   19-01-06 02:53

За тези пари,
толкова...

Автор: alienguru   
Дата:   19-01-06 08:28

То и ургана е прав... защото по принцип в една обява за работа трябва да има посочени работна заплата и работно време

Автор: ike.a   
Дата:   19-01-06 08:43

досега никъде не съм виждал някой да си публикува и заплатата ,която предлага.[smilie3]имам предвид сериозно компании(не знам дали тази по- горе е такава)но не6то не мога да си представя Shel да излязат по вестниците с 'търсим управители на бензиностанция еди къде си, заплата 600 лв( примерно)+ бонус три литра бензин всеки месец[ezik] ..макар, 4е би било много хубаво да се обявяват тия не6та,но никой не го прави.

Автор: ancho   
Дата:   19-01-06 09:02

Драги ми съфорумци,

За съжаление отново се потвърждава старото правило "Всички наопаки ама ние на терсене".

Всички вие знаете някакви чуждаземски езици, а и не малка част от нас живеят в странство. Ами вземете един не български вестник за обяви за работа и там ще видите, че най-подробно е разказано какво се очаква от кандидата за работа, но и какво му се предлага барабар с бонусите и плюсовете.

То сигурно нашите работодатели ги е срам да покажат ниските заплащания, срещу които искат да се сдобият с работници и по възможност високо квалифицирани с по няколко езика и да работят безропотно по 12 часа на денонощие.

Такива ми ти работи.

Автор: zed   
Дата:   19-01-06 09:23

Sto pati stana jasno, 4e objavi za rabota ne trjabva da se puskat vav Foruma. Vsjaka takava objava se prevrashta v bezmisleno pleshtene i nikoi nishto ne uspjava da predloji i nikoi nishto ne moje da nameri.[smilie11]

Автор: nyx40   
Дата:   19-01-06 14:23

Работата е привлекателна, но наистина, ако може малко да се разяснят условията на работа(заплатата не мисля, че е най-важното, или поне може да бъде разискана при сериозни намерения и от двете страни)

Та каква е офертата??? Нормирано, ненормирано работно жреме, на смени, на 8 часов работен ден, необходими умения, някакви такива неща трябва да бъдат изяснени!!![beer] [shtrak]

Автор: alienguru   
Дата:   19-01-06 16:37

Икеа, не си виждала, ама ТРЯБВА!!
в сми, ако не се лъжа, така е по закон (някой от многото де)[ezik]

първа  назад  1     всички  напред  последна