Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 научна фотография
Автор: adichka   
Дата:   18-01-06 15:34

моля ви ако някой има материала или знае каде може да се прочете за "научната фотография"-видове и т.н,ако може да ми прати и да ми каже.трябва ми спещно до довечера .благодаря:)[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: научна фотография
Автор: Delchev   
Дата:   18-01-06 15:36

потърси сайта на Маркишки - той се занимава с такива неща... аз също имам разни материали, но за да ги преведа в използваем вид ще ми трябват няколко дни...
или потърси на ключови думи "специална фотография"

Публикацията е редактирана (18-01-06 15:38)

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   18-01-06 15:38

Научна фотография
Янка Кр. Кюркчиева

учебник за I и II курс на техникума по полиграфия и фотография

издателство "Техника"
София, 1983 г.
цена: 1.10 лв [smilie5]

Автор: adichka   
Дата:   18-01-06 16:06

da no otkade da ia nameria tazi knigi sega:))

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   18-01-06 16:21

В онлайн каталожна търговия с доставка - няма да я имат (а и да я имаха, доставката е мин. 24 часа)

На книжния пазар на пл. Славейков може и да я има (ако питаш, и ако я има - ще ходят да ти я изровят от склада, на добра цена за тях)[smilie3]

Аз я имам, но нали се сещаш, че не става сега да я взема и да хукна нанякъде [smilie5]

Те нещата се търсят и намират не от сега за след малко...а изисква повечко време (още повече тази книга е учебник, които се изучава I и II курс...като включим и практическите занимания - изисква време). ..или поне 1 семестър - по концентрирано, без други [smilie3] Това е цял дял от фотографията, която понякога е цяла професия за доста хора за цял живот [smilie3]

Бързо стават само справките.
Ако ти трябва някаква конкретна информация или справка от книгата - ще ти я направя.

Впрочем...забравих централната научно-техническа библиотека ...но и там за днеска им свърши работното време [smilie3]

Автор: vladimir666   
Дата:   18-01-06 16:32

Ади , питай в книжарницата на Техническия университет .

първа  назад  1     всички  напред  последна