Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 PRAKTICA MTL 5
Автор: olorin   
Дата:   17-01-06 12:37

Сигурно вече сте се сетили с какъв апарат снимам... Въпреки че Практиката ми е много свидна, въпреки че е супер добър апарат си има очевидните недостатъци - намирам си разните там работи за апарата много трудно, проявяването във фото ми излиза скъпо и естествено никога ne sam dovolen от крайния резултат и т.н. Вероятно причината за това е че няма кой да ми каже каде да търся.Така че обръщам се към всеки, който би могъл да ми разясни от къде да си купя по-широк обектив, нова капачка за вариото, химикали, хартия и лампа /и другите необходими неща, за да си проявявам сам снимките/ и каквото друго се сетите...
Мерси за вниманието

Публикацията е редактирана (17-01-06 13:10)

Отговори на това съобщение
 Re: PRAKTICA MTL 5
Автор: gorbi   
Дата:   17-01-06 12:40

я пробвай пак, този път на български..... [smilie24]

Автор: Стоев   
Дата:   17-01-06 12:55

Автор: олорин
Дата: 17-01-06 12:37

сигурно ве4е сте се сетили с какув апарат снимам... Вупреки 4е практиката ми е много свидна, вупреки 4е е супер добур апарат си има о4евидните недостатуци - намирам си разните там работи за апарата мн трудно, проqвqването вув фото ми излиза скупо и естествено никога не сам доволен от краиниq резултат и т.н. Вероqтно при4ината за това е 4е нqма кои да ми каже куде да турсq.Така 4е се обру6там кум всеки които би могул да ми разqсни от каде да си купq по 6ирок обектив, нова капа4ка за вариото, химикали, хартиq, лампа и др необходими не6та за да си проqвqвам сам снимките и квото др се сетите.
мерси за вниманието:)
'

[smilie5]

[thankyou]

[beer]

Автор: apollo   
Дата:   17-01-06 16:41

Аз пък имам три Практики, един зенит, една екзакта, един 6х6 и камара М42 и байонет обективи! Откакто си взех FZ30 горепосоченото отива към домашния музей:-) Вземи си дигиталка, може и да не е скъпа. Кисненето пред PS ще ти е много по интересно от разни вани и проявители!:-)))

Автор: P_H_V   
Дата:   17-01-06 17:22

apollo, продай ми за 5 лева 6X6, аз ще ти подаря колекция ПДФ-и с упътвания и тънкости за работа с Фотошоп-а, и без това не ми трябват.[smile] [smile] [smile]

Автор: PLAGIATO   
Дата:   17-01-06 17:50

P_H_V [smilie24]

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

oiorin с хартия и лампа няма да си "проявиш" снимките (всъщност за първи път срещам толкова много грешки в едно иречение!)

пробвай първо да проченеш малко инфо и другото само ще дойде

иначе като начало може да се помъчиш с една "УПА" ако издържиш може да продължиш[smilie5]

Дата:   17-01-06 21:25

6х6-а е един легендароаматьорски LUBITEL...:-)))

Автор: Nyshtia   
Дата:   17-01-06 21:39

Ako podarqvash Lubitela az se interesuvam :)

Дата:   18-01-06 11:29

Ще си го задържа. Кефи ме простотата и ефективността на механиката:-)

Автор: mus   
Дата:   18-01-06 19:16

Бъркаш малко понятията за Любителя.......
"Любитель за професионалисти"....[smilie8]

Автор: zoomaniak   
Дата:   18-01-06 19:27

[smilie5]

Автор: karavelov   
Дата:   18-01-06 19:49

apollo, а пък на мен може да харижеш обектифчетата, нали не стават на FZ-30ката, пък и едва ли могат да се сравняват с обектива на Лайка :)

Дата:   18-01-06 20:22

Ха майтап:-) Обичкам си ги, само като погледна МТО MC 11CA и ме обзема едно блаженство... Пък и ако ме удари творческо и ФИНАНСОВО вдъхновение и си взема втори апарат/DSLR/ ще ми свършат добра работа!:-)))

Автор: karavelov   
Дата:   18-01-06 20:35

хаха, успех!

Автор: can   
Дата:   18-01-06 20:42

Я едно отклоненийце - а някой продава ли си практиката? За MTL 5 де [shtrak] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна