Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony DCR-HC39E
Автор: abarth   
Дата:   16-01-06 20:34

Мисля да и купя този модел камера(Sony DCR-HC39E). Според вас как съм се ориентирал!

Благодяря предварително!

Публикацията е редактирана (16-01-06 20:44)

Отговори на това съобщение
 Re: Sony DCR-HC39E
Автор: Стоев   
Дата:   16-01-06 20:46

Ние си чешем езиците предимно за фотощраци, ама дано някой е вътре и с камерките....

Успех [smilie24]

[beer]

Автор: nrj   
Дата:   16-01-06 20:56

вземи си камера дето записва направо на DVD !

Автор: Стоев   
Дата:   16-01-06 21:23

точно за тези дето пишат директно на ДВД имаше лоши отзиви преди месеци, че се прее*ава записвачката.....

Дата:   16-01-06 21:37

Формата му се води: mini DV

Автор: charger   
Дата:   16-01-06 22:08

ще ти свърши работа взимай я.горе долу за съшите пари,можеш да купиш 3 ССД панасоник.
камера със запис на ДВД-НЕ!пишеш на по лоша компресия от мини ДВто.Ни става за мнонтаж,ни нищо.
Имай предвид,че Сонито се управлява през тъч скриина и е лудница,като минаваш през менюта за смаяна на фокус и бленда,примерно.

Дата:   16-01-06 22:26

Лудница??!!?? В какъв смисъл??

Автор: demiro   
Дата:   17-01-06 00:11

Преди около месец задавах въпрос точно за този модел.
Проблема ми беше/по-скоро на мой приятел/,че при прехвърляне в компютъра файла заема около 100 МВ на минута запис. Та се наложи да търсим конвертор към MPEG2,качеството се влошава незабележимо но файла се компресира драстично.Сега след месец ползване мога да обобщя: Много добро качество на записа с Цайс оптиката,перфектен звук,възможност за снимане в по-тъмни помещения,изобщо без оплаквания е човека. Между другото той си купи и ДВД записвачка и пече яко[smile]
Проблема при мини ДВ камерите/поне за мен/,е че е нужно много време първо да прехвърлиш записа в компа и после да го конвертираш в MPEG2.
Може да пече ДВД и ВЦД направо от камерата,но не е за предпочитане.
Благодаря на Господата от форума,които ме посъветваха за конвертирането[beer]

А ето и линк към поста,за който говоря:
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=263214&t=262461&phorum_uriauth=#reply_263214

Публикацията е редактирана (17-01-06 00:34)

Автор: ivaylo   
Дата:   17-01-06 00:45

Аз заменям за нов цифров фотоапарат или продавам нова DVD камера SONY DCR-DVD92E за 1000 лв с 18 м гаранция, купена от Германос на Коледа, за същата цена.
http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=2943&keywords=Sony%20DCR-DVD92е

Ако се интересуваш, прати ми един емайл на
ivaylo@hotmail.com

Публикацията е редактирана (17-01-06 00:50)

Автор: charger   
Дата:   17-01-06 03:15

лудница - отворен диплей, за да натискаш иконките,батерията пада изненадващо бързо.Неудобството на отворения екран в екстериорен ден е,че не виждаш нищо.
За да работиш с ръчен фокус,през менюто отиваш там.Ръчния фокус,обаче,е бавен.Искаш да пипнеш ръчната бленда,излизаш да речем от менюто с фокуса,търсиш и влизаш в другото меню за експозиция.Тези проблеми естествено ги има само ако искаш да бачкаш с ръчни настройки.Иначе качеството на записа е ок,Все пак е Сони.
demiro
40мин ДВ запис е около 9ГБ.
60 мин ~ 13ГБ.
с тея евтини хардове,надали е проблем да свалиш записа с пълно качество и после да го мачкаш както искаш.

първа  назад  1     всички  напред  последна