Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 DSLR vs. FILM SCAN
Автор: siluet   
Дата:   16-01-06 15:21

Интересен сайт - сравнения Canon 1Ds Mark II и 6X9cm Velvia film и други.
http://www.sphoto.com/techinfo/dslrvsfilm.htm
http://www.sphoto.com/techinfo/missionslr_comps.htm
Приятно гледане и четене!

Публикацията е редактирана (16-01-06 15:24)

Отговори на това съобщение
 Re: DSLR vs. FILM SCAN
Автор: Тани   
Дата:   16-01-06 15:22

Аиде почна се пак!

Дата:   16-01-06 15:27

Хахаха [smilie25] [smilie18] !!!

Автор: gecata   
Дата:   16-01-06 18:02

абе кви са тия глупости и най добрия диапозитив сканиран на кофти скенер изглежда зле особено ако искам да покажа колко добре снима дигиталката[smilie19]

Автор: muu   
Дата:   16-01-06 18:45

aman ot divotiq!
siluet, ti nqkoga 6x9 diapozitiv snimal li si?dulboko sa samnqvam da si!a eos 1 DS mark II ima6 li?
stiga ste pisali divotii!

Автор: dashrendar   
Дата:   16-01-06 18:53

MUAHAHAHHA MUAAHAHA
KADE SI BE NAVY, duhata mi vava megapixeli udavi hahahhahah maliiiiiiiiiiiii

Автор: mus   
Дата:   16-01-06 22:32

Стана тя една......мъъъъъъъъъътна и кървава....[smilie8]

Публикацията е редактирана (16-01-06 22:32)

Дата:   16-01-06 22:47

муу, просто пуснах линковете даже не съм се зачитал в текстовете, видя ми се интересно за тези тука дето все си мерят пишките... А за диапозитив 6х9 си прав, ама 6х6 съм започнал да снимам преди 18 годинки и сега продължавам да си снимам за кеф! [shtrak]

Автор: navy   
Дата:   16-01-06 23:19

Я, пробата за спор била неуспешна, така е, като силуета не знае как да подходи [smilie7]
Дашо рендето, ти отдавна трябваше да разбереш, че на мен ми е все тая, важното е тръпка и надпревара да има.
Нали викаш, че кефа ми от фотографията е да натискам копчето, се ми е тая, утре може да си купя 1ДсМк2 да си затискам бумагите с него [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: muu   
Дата:   16-01-06 23:26

e,az predi pove4e ot 20 godini si snimah purvite 6x6,no ne e v to a vaprosa.podobni testove sa otkrovenna divotiq!poddurjam tehnika s format ot 9x12 sm prez 6x7 ,6x6,laika do dslr 12mp/nikon d2X/,snimal sum i s canon vkl.full frame eos 1DS! tova koeto se iznasq v podobni testove sa absolutni divotii.pri re6avane na postaveni seriozni zada4i ne6tata izglejdat po savsem drug na4in,e tova 6te go razbere nqkoi koito 10tina godini si e vadil hlqba snimaiki na sreden format...pri4inite da se snima masovo na digitalen format sa drugi vse o6te. prosto se tursi niska sebestoinost,i pove4e kadri bez izli6ni rashodi ...klientite sa merkantilni ,iskat pove4e koli4estvo bez uveli4enie na razhodite im... ka4estvoto moje da turpi kompromisi,i ne na posledno mqsto na digi se snima po lesno ot po slabo kvalificirani hora:6trakat i gledat,na film biha se ozubili... ta taka tezi testove sa za lubiteli i celta im e da pravqt p.r. na edin ili drug produkt. [smilie23]

Автор: nikolayradev   
Дата:   16-01-06 23:42

хора,ква е идеята да се сканира негатив???

Автор: hackum   
Дата:   17-01-06 09:32

Аз пък се чудя защо сравнявате само резолюцията на дигиталното срещу лента.

Еми то най-големите предимства са другаде: latitude, tonal range, color rendition.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   17-01-06 10:47

Какъв е тоя "скан"[smilie18]
Какви ли не дивотии има в нета [smilie5]
Тоя по-добри резултати би постигал със скина - стига да не ги сканира сам явно [smilie5]

Автор: dashrendar   
Дата:   17-01-06 10:56

Не Красимире, ей там ти е голямата грешка, че искаш надпревара в нещо, в което надпревара НЕ МОЖЕ ДА ИМА! Понятието състезание е немислимо за там..., а къде е това там, и да ти се каже пак няма да ти стане ясно. [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Та си купи, ако щеш не Марк ІІ 1дс, ами Р45 да си затискаш книгите, или някой прашасъл ДУРСТ, че тежи.[smilie24]
[smilie24] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна