Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Помощ, не мога да свържа апарата с компютъра!!!
Автор: BeJ1u3aP   
Дата:   15-01-06 11:13

Фотоапаратът ми е Canon Power Shot A510. След като преинсталирах Windows като го свържа ми излиза само прозорецът Found New Hardware, и тарси някакви си файлове, които нямам и представа кви са. Преди се свързваше без никакъв проблем, дори и без неговия софтуер пак се сварзва. Какво да направя за да си разгледам снимките. Дори в My Computer не ми се появява!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ, не мога да свържа апарата с компютъра!!!
Автор: gorbi   
Дата:   15-01-06 11:14

търси дръвца

Автор: GOSPODIN   
Дата:   15-01-06 11:19

С какъв Windows си? Ако е ХР не би трябвало да имаш проблеми. Опитай от Control Panel с Add Hardware при свързан с кабел апарат .Би трябвало да го намери.

Съвет :Купи си четец за картата и работи с него- по удобно е.

Автор: Ted_74   
Дата:   15-01-06 11:23

Gospodin, не знам точно за А510, но 300Д, без driver, не се рзпознава от ХР. Най-вероятно от диска на А510 да си инсталира driver.

Автор: krassimire   
Дата:   15-01-06 11:24

Ako си с Windows 98, веднага му мацни отгоре XP, дори ако трябва да си upgrade-неш компютъра.
98 (и 95, и 98SE, и МЕ) е УЖАСНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ на софтуерната индустрия.

Автор: Marillion   
Дата:   15-01-06 11:25

100% след преинсталцията са ти сложили някой windows менте...

Дата:   15-01-06 11:29

Цитирай:

Автор: krassimire
Ako си с Windows 98, веднага му мацни отгоре XP, дори ако трябва да си upgrade-неш компютъра.
98 (и 95, и 98SE, и МЕ) е УЖАСНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ на софтуерната индустрия.

Недоразумение, което донесе на чичко Гейтс няколко милиарда...

Автор: Георги   
Дата:   15-01-06 11:35

marillion ти какво ползваш ?

Автор: ksuhorukov   
Дата:   15-01-06 11:37

Що не пробваш следното нещо. Обаче, ако проработи след това, държа да ми кажеш резултата :) Бас хващам, че фотоапарата, от неговите настройки е селектиран като Фотоапарат. Т.е, PictBridge Ready. Влез в менютата и потърси USB Device. Някаква подобна опция ти требе. След като я избереш, само плъгваш и то си разпознава всичко. Аз имам и камера и фотоапарат. Никога не съм слагал никакви драйвери и за двете.

Дата:   15-01-06 11:53

Георги - ползвам легален Windows XP и нямам оплаквания. Но това, да твърдиш, че 95 и 98 са "УЖАСНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ на софтуерната индустрия" е много смело. Още помня как си качавах Windows 3.11, който беше на 20-на дискети. После 95, и 98 (който беше върха за времето си). Сега отново съм "щастлив" абонат на Microsoft.. и така ще е, докато linux-a не напредне до нивото на комерсиалните операционни системи.

Автор: nyx40   
Дата:   15-01-06 11:55

Win 98 FE, SE, ME = BOZEEEEEEE

Сложи си Win XP, обаче трябва и да инсталираш драйверите му от диска, защото, те са си специално написани за него, не че и с тия на WinXP-то не става, ама оригиналдъта си е оригиналдъ[smilie18]

Дата:   15-01-06 11:56

Marillion, твърдя го като професионалист.

Автор: gorbi   
Дата:   15-01-06 12:02

професионалистите и група съветски учени не харесват WINDOWS..... Ние обикновенните потребители си го харесваме..... [smilie24]

Дата:   15-01-06 12:20

Айде пак български щуротии, пичове, програмирам от 15-годишен, което прави вече 21 години. Разбирам от low-level програмиране, и като казвам че Windows 95, 98 и подобни са БОКЛУК, ще ме слушате и ще козирувате. [smile]

Windows NT базираните (2000,XP, 2003)не са идеални, но са доста по-читави.

Аз също използвам Windows, тоя Linux така и не ме убеди с дървения си интефейс и архаични Unix простотии.

Автор: plasticbag   
Дата:   15-01-06 12:28

Линукса доста одавна е задминал бозата ...

пс. купи си четец за карти и ще се чувстваш по-удобно

Автор: asahi   
Дата:   15-01-06 20:51

krassimire, 5 години работих с бозата 98 и спечелих доста пари както за фирмата, така и за себе си. Има кусури, но не заслужава крайни изказвания. След 5 години може да си помислиш същото за ХР.

Автор: Стоев   
Дата:   15-01-06 21:59

Това е много яко за АФтобиография:

"Асахи работил 5 години като бозаджия, за да спечели пари за фирмата и за себе си.Много кусури намерил, но никога не се изказвал крайно."

Кефи извадката[smilie5]

[ezik]

[beer]

Автор: asahi   
Дата:   15-01-06 22:03

Пропущи числото 98. Не че променя коренно биографията.

Автор: Стоев   
Дата:   15-01-06 23:22

сетих се и за кифли "осморки", ама ще избягам от ТематЪ

Автор: plamennk   
Дата:   16-01-06 00:25

абе у рабтата съм с 98се и едни кошнички фуджицо сименс дет са с лиценс за тоз уин и нема никакви проблем, не съм принсталирал ундоуса вече 2 години. Само кошничките поостаряха вече.
тъй че ако компа е праен за даден уин караш си с него и това е.
иначе ако си с ХР не би трябвало да има проблем, ама за всеки сучай верно си сложи оригин драйварите или си купи четец

Дата:   16-01-06 01:02

asahi, печелил съм пари и с операционна система, която се побира в 10KB, това е примерно десет хиляди пъти по-малко от нуждите на XP. Така че това, че с нещо се печелят пари, не е никакъв аргумент.

Аргумент е обаче това, че Windows 95 (и 98+) има 16-битовo ядро, обслужващо 32-битов софтуер, това е точно това ГОЛЯМО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, за което писах, пък вие си говорете каквото искате. На нормален човек въобще няма да му хрумне това, все едно голям джип с колелета от трабант. Ама като заповядат началниците, се налага да се правят и глупости, на мен самият ми се случва.

Следващият път като ви забие някоя програма, си спомнете, че има и добри програмисти, но почти винаги някой идиот се грижи да ги кара да правят малоумни неща, като горепосочената 16/32 глупост.

Автор: Otvorenia   
Дата:   16-01-06 01:22

Евала 'крассимире' че ги отваряш за това дърво Windows ! Кажи им още колко милиона долара над 44 беше, след 2рия транщ които даде Калчев заради администрацията. И то за няколко години . Къде го има това нещо, а все се оплакват че нямат пари.
Писнало ми всички програми да са с активеция с кракове , ама и аз съм един и съм свикнал с Windows или може би като всеки българин все нещо трябва да не ми е наред. Живял съм в Германия, Берлин и там всичко е спокойно и планирано та чак ти писва.

Междувпрочем като ми се скапе Windows по различни причини или вируси. Нямам деан веднага да го оправям , просто си слагам диска с Кnoppix - Linux и си влизам в Интернет да си видя каквото искам. Айде да не спамя че темата е друга, пак се увлякох.

Автор: stefanoff   
Дата:   16-01-06 01:44

Хехе... той Гейтс така окраде Unix i OpenBSD, за да си направи първо 2000, а после и ХР... Ама както и да е... Краси, аз съм напълно съгласен с теб, но все пак не бих набутал МЕ в един списък с 98... МЕ беше и си остава единствената ОС която оставена сама на себе си забива с почти 100% вероятност в рамките на няколко часа [smilie25]

Аз лично съм голям фен на всичко от семейство *NIX, включая Unix, ама и аз бачкам на ш**@!! ХР...

Та тук един виц...Гейтс решил да направи нов и по-стабилен Windows, обединяващ най-доброто от старите версии WindowsCE, WindowsME u Windows NT. И така получил Windows CEMENT!

https://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/1087.gif

Автор: niro   
Дата:   16-01-06 11:20

Ето тук виж за дравер+тулче, но както ти казаха, ако си на ХР не трябва да имаш проблем.

Автор: джъмбо   
Дата:   16-01-06 11:43

ХР да не разпознава без драйвер????

до сега не ми се е случвало
каквото УСБ да ръгнеш на ХР и няма проблем...

първа  назад  1  2     всички  напред  последна