Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 До Админа
Автор: Nikolai   
Дата:   15-01-06 12:26

Вчера три пъти качих в избрано, после три пъти свалих по причина доредактиране и други.
На четвъртия път системата ми обясни да почакам 1 семица, защото съм изчерпал лимита ...

Като теглим чертата излиза, че без да съм качил нещо ново, системата ме праща на резервната скамейка за седем дни. Не е ли до толкова интелигентна да нетира - т.е. резултатът да е РЕАЛНО качени за периода?

Благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: До Админа
Автор: krassimire   
Дата:   15-01-06 12:28

Нарочно е така, иначе някой (с цел привличане на вниманието), може да си пуска и да си трие, да си пуска и да си трие, пак да пуска и пак да трие, и така все да е в светлината на прожектора [smile]

Автор: ejko   
Дата:   15-01-06 12:30

е то оставаше да можеш да си качваш в избрано и да си триеш всеки ден! Тогава за какво е ограничението[smilie25]

Дата:   15-01-06 12:34

може да не съм прав, но аз го разбирам като три празни места в театъра - мога да настанявам когото искам и когато си искам, другата седмица - още три и така .. квота

Автор: sas   
Дата:   15-01-06 12:35

Ако имаше възможност да качваш и да триеш много пъти, то можеш за по ден-два да тестваш коя снимка върви и събира точки и да си триеш другите. Точно това непрестанно въртене на снимки беше спряно преди време.

Дата:   15-01-06 12:37

а нима това не е хубаво за сайта??? да останат само най-добре приетите??
както и да е, спирам да дискутирам. За мене това е ненужна рестрикция, но правилата са си ваши ...

Автор: Marillion   
Дата:   15-01-06 12:42

Що пък да не ненужна? Точно необходима е. Така преценяш точно кой снимки да качиш. Ако си качил някаква снимка и си видял, че нещо не ти е наред - вината си е в теб. Така ще се научиш да преценяш кое, как трябва да изглежда преди да го пуснеш. Смятам, че това е в плюс за нас - качващите снимки)

Автор: boni   
Дата:   15-01-06 17:41

Така е ако сте 5 дущи, но сте 5000 автори и за съжаление не може всеки да трие и качва нон стоп, защото снимките ще хвърчат през избрано като вихър и няма да има кой да ги види.
Обмисляйте внимателно преди да качите.

Автор: Стоев   
Дата:   15-01-06 18:49

хехе [smilie18] [smilie18]

"три пъти го режем - все късо иде" [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[ezik]

[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна