Автор: ancho
Дата: 13-01-06 09:44
Уважаеми приятели,
Вчера част от софийското фотофорумско воинство се събра на ново място - "Манастирската магерница". Бих желал да споделя моите мисли по този поводи не е лошо и други да го направят, за да се знае какво правил следващия четвъртък.
Моето лично мнение е, че това заведение не е особено подходящо за нашите редовни срещи. Ето и защо мисля така:
1. Тясно - тези които успяхме все пак да си намерим места там бяхме сериозно пространствено притеснени и совалките от типа Junior за междуличностни контакти бяха сериозно ограничен. А не чалко количество хора така и не успяха да влязат и ... отидоха "При Кмета".
2. Скъпо - не са ми известни финансовите възможности на колегите, но за мен заведение, в което наливната бира струва 2,60 лв., най - евтината салата е 4,50 лв. и най-скромните хапвания са от 6 - 7 лева нагоре не подходящо за ежеседмични дружески срещи
3. Задушно - аз съм толерантен непушач, но в това ниско помещение, в което бяхме и в съчетание с условията по т.1 съвсем скоро трудно се дишаше. Не дай си боже някой да има астма или подобен проблем.
4. Имам и някои други забележки но те може би са твърде субективни и затова за сега ще ги премълча, за да не се каже, че оказвам давление.
|
|