Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 откъде мога да си намеря евтин диапозитив?
Автор: flipbeat   
Дата:   11-01-06 11:14

искам да си купя 4-5 филма-диапозитив,за предпочитане с изтекъл срок на годност-понеже са по-евтини.само за сравнение-преди време купих 5 кодак-а за 20лв.знам,че такива оферти с рядкост,но знае ли се:)всеки диапозитив под 8 лв ме интересува:)от софия съм,йо!

Отговори на това съобщение
 Re: откъде мога да си намеря евтин диапозитив?
Автор: джъмбо   
Дата:   11-01-06 11:24

не си заслужава.....

иначе може да провериш на шипка 12

Автор: cooler   
Дата:   11-01-06 11:30

Диапозитива с изтекъл срок има само едно преимущество и то е че е по-евтин.На друго не можеш да разчиташ при него. Преди два дни се опитаха да ми пробутат Ектахром 100+ с изтекъл срок в Кодак-а на Витошка при НДК и им го отказах.Те сигурно ще го пуснат с намаление.Ама пак ти казвам ако не го ползваш за някакъв ефект след като си направил проби е голям риска след това да се псуваш. Мисля че имаше и при тия дето продават Фуджи на ул.Голаш. Не си спомням точния номер, ама тук все някой ще ти го каже.

Автор: джъмбо   
Дата:   11-01-06 11:36

единствено за крос.... стават
за друго не бих се доверил
филм 8 лв и 6 лв проявака хм.....

Автор: flipbeat   
Дата:   11-01-06 12:20

стават,стават:)а относно крос-а...правил съм го няколко пъти и със сигурност няма да го правя пак...имам 2 фуджи-та,дето избиха в зелено,други в синьо,изобщо...снимал съм диа с изтекъл срок от 2 години и си беше супер:)само че го снимам с по-малка светло-чувствителност.знам,4е е рисково,но...:)

първа  назад  1     всички  напред  последна