Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 въпрос за обектив !
Автор: eiger   
Дата:   10-01-06 15:59

Помогнете ми да си избера качествен обектив за Canon тяло! Искам да имам един ама качестжен обектив за по широк спектър снимки от пейзажни до портретни! Да бъде варио в момента се интересувам за canon EF 24-70 f/2.8L, кажете ако има обектив с слични характеристики на по ниска цена от друга фирма? Цената да е от 300 до 1000 евро, даите ми предложения, знам че той от 1000 ще е наи-хубав ама даите мнения за цена/перформънс ?
Предварително ви благодаря и се извинявам за грешките в правописа че не съм от България

Отговори на това съобщение
 Re: въпрос за обектив !
Автор: asahi   
Дата:   10-01-06 21:25

За филмово или дигитално тяло питаш?

И в двата случая един ЕФ50/1.8 може да ти служи като база за сравнение - няма по-ефтин от него при хубавите обективи.

Дата:   10-01-06 23:17

за дигитално каконово тяло!
иначе искам да бъде варио
мерси всепак

Автор: Стоев   
Дата:   11-01-06 00:20

Асахи, кои са хубавите обектифчета от EF серията (изключвам осакатените с маркировка -S), дето не са подходящи за дигитално тяло?[smilie8]

Автор: asahi   
Дата:   11-01-06 00:23

Някои от късите не се държат достойно на дигитално тяло, особено на "по-гъстите" матрици.

Дата:   11-01-06 22:25

[smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна