Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Откраднат цифров Nikon Coolpix 4300...
Автор: BPK   
Дата:   07-01-06 15:41

Здравейте приятвли!
Онзи ден заварих апартамента си разбит и за най-голямо мое съжаление установих липсата на цифровото ми Никонче, с което преди някъде година и половина се сдобих с цената на много лишения. За това време то се превърна в един от малкото ми истински приятели и мой спътник навсякъде където отидех. С него и направих първите си снимки, които се престраших да покажа на вас в този форум, служеше ми вярно и безотказно до деня когато Него вече го нямаше. Глупаците го отмъкнаха дори без да вземат зарядното за литиево-йонната батерия и USB кабела за връзка с PC. За мен финансово всичко е възвръщаемо, но емоционалната стойност на тази "сапунерка" е огромна. Зная, че в страна като нашата няма смисъл да разчитам да видя апарата си отново, исках обаче да споделя горчивината си с вас. За съжаление такава е реалността. Поне аналоговия F70 ми бяха оставили, та ще имам с какво да шракам докато отгладувам следващия си цифрак. Само че приятели нека не пълним гушите на крадците, които отнемат най-скъпите ни вещи и нека поне така подкрепим всички които са загубили нещо наистина ценно за тях. И дано на вас не се случват такива неща...

П.С. Серийният номер на апарата е 5449492. Ако някой случайно има каквато и да било информация го моля да се свърже с мен, ест. ще му бъда искрено признателен. Пожелавам на всички, които показват фотографиите си на сайта още по-продуктивна 2006-та година. Вие сте супер![smilie24] [smilie24] [beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (07-01-06 18:14)

Отговори на това съобщение
 Re: Откраднат цифров Nikon Coolpix 4300...
Автор: Marillion   
Дата:   07-01-06 15:46

Гледай из заложните къщи. Най-вероятно се мъдри някъде из витрините. Онзи ден в София видях 300Д за 350 лв...

Автор: ksuhorukov   
Дата:   07-01-06 15:51

Искрено съжалявам и аз. Пооглеждай се в близките няколко дни по заложни къщи и интернет пазари за този апарат. По принцип не е широкоразпространена марка и се набива на очи. Но не го ли откриеш до седмица...ти така и така сигурно си се примирил вече. Горе главата.

Автор: oduh   
Дата:   07-01-06 16:30

Кофти Хенси, дано поне други ценни неща да не са вдигнали... и нали знаеш, търси дъгата след всяка буря.

Автор: nixonixo   
Дата:   07-01-06 17:04

ВРК, съжалявам за случилото се, за жалост от личен опит знам как се чувстваш. Но не забравай, че това е просто една вещ, има много по-значими неща в живота! [beer]
Дано това е първата и последна неприятна случка през новата година за теб! Успехи!!! [shtrak]

Автор: vladimir666   
Дата:   07-01-06 18:26

UP

Автор: chiphead   
Дата:   07-01-06 19:51

UP

Автор: SLR   
Дата:   07-01-06 19:55

Случката е доста неприятна но пък е и добър повод да минеш на по горен клас апарат[smile]
Желая ти успех[smilie24]
[beer] [beer] [beer]

Автор: doktora   
Дата:   07-01-06 20:35

Ще се озъртам за него.За съжаление от скорощен опит знам как се чувстваш.Да ги стигнат проклятията,дано![smilie24]

Автор: hose   
Дата:   07-01-06 21:11

jalko naistina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Автор: iliansky   
Дата:   07-01-06 21:20

Докторе,а при тебе има ли някакво развитие на нещата?Поне буса "намерихте" ли?[smilie11]

Автор: gu6ter   
Дата:   07-01-06 22:40

Има моменти в живота ни, когато раздялата ни се струва - неизбежен, неочакван, грозен край...но помни, че всеки път, когато протягаш ръка към звездите мечтаейки, може и да не успееш да хванеш никоя от тях, но едно е сигурно - няма да напълниш шепата си с кал! Нека за теб тази раздяла бъде ново начало. Продължавай да ни даряваш с частици от сърцето си във всяка своя снимка. Наслука!!!

Автор: Pulsar   
Дата:   08-01-06 02:49

Много съжалявам за случката ти, и аз имам същия проблем, но поне знам кой ми го "обсеби" както казва българското законодателство...Да ги кълнеш и да не ги кълнеш, в природата празно няма, сега ще вземат от тебе, друго ще вземат от тях. Горе главата !! Аз почти се бях отказал от работата си поради такава беда, но сега съм къде-къде по-напред, и с в пъти повече техника, макар болката да си остана...
ПС. гореспоменатият е следствен вече.
Желая ти сила и много добрини оттук нататък.

Публикацията е редактирана (08-01-06 02:58)

Автор: Стоев   
Дата:   08-01-06 08:17

Съболезнования за случилото се и успех в издирването. [smilie24]

Автор: crazyman   
Дата:   08-01-06 09:37

Преди повече от година ми откраднаха CANON IXUS 400 Откраднат е в гр. Пловдив Сериен номер : 6833524292 Откраднаха ми го на центъра от багайника на колата, а колата беше без надзор само 15 минути. След година спестявания и с помощ от роднини вече съм горд собственик на CANON PRO1.
Губиш едно печелиш друго.. доло горе така е..

Автор: vvlestat   
Дата:   08-01-06 12:34

И аз така си забравих първата сапунерка HP M307 в едно такси и след 20 мин. като се обадих във фирмата ми казаха,че шофьорае направил поне 10 курса и не знаел нищо. Странно как в понеделник вече правят по 10 курса за 20 мин. но както и да е. [beer] [beer]

Автор: buranaga   
Дата:   08-01-06 23:20

Тъпи бакшиши..гледат само какво ще им дойде нещо на готово....що не вземат да направят нещо полезно за света... Пууууу

Автор: vanata   
Дата:   09-01-06 09:22

Здравейте всички! Четейки вашите изказвания се обнадеждавам, че не са свършили свестните хора в измислената ни "държава". Загърбвайте лошото, гледайте само напред и нагоре! Мечтите, усмивките, надеждите, стремежите, за наша радост никой не може да ни отнеме! А това е много по-важно от нещата които губим. Както е казал някой "Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му". Ergo: мечтайте!!! Дано доживеем и деня, в който и на обикновения човек ще бъде обръщано толкова внимание, колкото на Светлин Русев, например. С цялото ми уважение към него, но склуптурата открадната от неговата галерия, беше намерена за 1 ден и арестуваха крадеца. Пожелавам го на всичките му "колеги"!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна