Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Wireless
Автор: mlv   
Дата:   07-01-06 00:02

някои знае ли някоя програмка за разбиване на пароли за wireless мрежи

Отговори на това съобщение
 Re: Wireless
Автор: Mimic   
Дата:   07-01-06 00:04

Сбъркал си мястото пич [smilie8]

Автор: gbdesign   
Дата:   07-01-06 00:04

Tezi ne6ta ne se praviat s programka a s u4ene.... a kato nau4i6 kak se pravi 6te znae6 i 4e ne triabva da go pravi6[smilie19]

Автор: Mimic   
Дата:   07-01-06 00:05

То с УбразУвателнЪ цел ве [smilie5]

Автор: navy   
Дата:   07-01-06 00:05

[smilie23] аре в казана такива като теб

[smilie7] аз съм с уайърлес

Автор: nyx40   
Дата:   07-01-06 00:10

Мен да питате, не че е навъзможно, но е неуместно, всеки уважаващ себе си ISP слага защити, които режат заявките на неоторизирани потребители[smilie19]

Иначе съм съгласен, че не с програма, а с учене стават нещата![smilie18]

Дата:   07-01-06 01:06

хора аз живея в щатите и изкарвам достатачно пари за да си плащам за интернета. просто сам си забравил паролата но явно с вас не може да се говори на никаква тема защото вие само можете да критикувате. така сте се увълчили че за нищо не може да ви пита човек...криете знанието си всякаш сте безсмъртни и все пак благодаря...сега вече знам че няма смисал да ви питам какжото и да е било!!!

Автор: asahi   
Дата:   07-01-06 01:11

Сори пич, обаче от първия ти постинг става ясно само че имаш престъпни намерения. Какво отношение очакваш?

Попитай в американски форум.

Дата:   07-01-06 01:15

доставчика ми ще оправи всичко ...просто исках да избегна многото бумаги и глупости с които ще ме занимават...а за американския форум не знам какво намекваш но аз сам на мнение че в балгария има достатачно компетентни хора, които могат да ми помогнат!!!

Автор: gbdesign   
Дата:   07-01-06 01:30

Ima niakolko na4ina za autorizacia na potrebitelite (klientite) i tozi s parolite e nai-riadko sre6tania! Ako se opita6 da razbie6 parolata dadena ti ot dostav4ika 6te te hvanat (po logovete)i 6te triabva da si smenia6 i dostav4ika. Nai lesno se vzima net ot drug klient v sa6tia segment na mrejata. prosto na kompiutara mu triabva da e ka4eno proxi sarvar4e.... primerno - WinRoutePro. Po-dobre ne probvai ako ne znae6 kakvo pravi6 4e v USA ima gadni zakoni za piratstvo[beer]

Дата:   07-01-06 01:32

Ами така трябваше да започнеш!!![smilie7] Wireless, значи за да го хакнеш и да си смениш паролата трябва да проникнеш в сървър-а на доставчика и от там да си смениш паролата, обаче за целта трябва да разбираш от Линукс, UNIX и SSH! Право да и кажа ова како и да го погледнеш си е незакнонно, познавам доста добри специалисти в тази област и те не се наемат на подобни неща, по- добре се откажи, защото всичко се логва на сървъра и във всеки момент могат да те trace-нат я по MAC, я по IP!

ЩЕ ТЕ ТРЕТИРАТ КАТО НАРУШИЕЛ, КОЛКОТО И БЛАГОРОДНА ДА ТИ Е ЦЕЛТА!

Трябва да си дяволски добър за да си заличиш следите от влизането и излизането в сървър-а,а да не ти говоря, че ти трябва и администраторската парола!

ПРЕКАЛЕНО МНОГО ТРЕВОГИ ЩЕ СИ НАВЛЕЧЕШ!!!

Съветът ми е да не се пробваш!

Не е работа за начинаещ, първо можеш да почнеш да се учиш от мрежа от 2 компутер-а в домашна обстановка, мисля че снаеш ако те барнат от властите какво ще стане!

Както си решиш!
Късмет[smilie24]

Дата:   07-01-06 02:11

това вече е друго хора благодаря ви много....спестихте ми много повече главоболия...маи е краино време да си се захвана сас снимките.. :>>>[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [shtrak]

Дата:   07-01-06 09:07

[smilie24] Мъдро!!![cool]

Все пак и ти за това си даваш парие, това си е тяхно задължение да ти оказва 24 часова помощ

Дано не те мотаят Много!

Айде, със Здраве![smile]

Автор: ken   
Дата:   07-01-06 09:12

има си едно лайв дистро специално за тази цел но за името .... не се сещам, виждал съм анонсите му във фреш-а преди време, но пак е нужно да знаеш какво правиш ......

първа  назад  1     всички  напред  последна