Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сервиз за НР
Автор: ksuhorukov   
Дата:   05-01-06 08:20

Някой да помогне. Имам следния проблем. От една година имам НР М307. Апаратчето не е нищо особено, повечето снимки от него са в профила ми. Още на 3тия месец обаче, копчето за стартиране нещо се повреди и трудно пали и се гаси. С времето обаче му свикнах (Намерих му чалъма така да се каже) и изобщо не ми се искаше да го нося на сервиз. Вчера обаче, питам в официалния сервиз и от там ми казват, че фотоапаратите не ги ремонтирали, а направо ги заменяли с нови и че немогат да ми помогнат. Къде в Пловдив мога да потърся сервиз. Насочиха ме към Пан, но... незнам. Та проблема съм 100% е повече от елементарен, механичен е.

Отговори на това съобщение
 Re: Сервиз за НР
Автор: asahi   
Дата:   05-01-06 08:33

Не в Пловдив, ами и в България НР нямат сервиз за фотоапарати. Обърни се към Зентекс

Дата:   05-01-06 08:50

Аз не търся сервиз на НР, а изобщо някакъв сервиз, който може да ми свърши работа.

Автор: ivannn   
Дата:   05-01-06 09:33

сервиз на HP - Стемо, Лирекс и много други ...

Препоръчвам Стемо - там на един приятел му смениха гаранционно фотосмарта, който беше купил в Германия е се повредил в България.
Сервизът е отличен - работя с него вече 6 години.
В София е на Черковна, имат филиали в страната.
www.stemo.bg

Успех!

Автор: graphic   
Дата:   05-01-06 09:45

Стемо са пълно разочарование - поне в Бургас. Дадох им НР945 за ремонт - омазаха му матрицата. Върнах им го да го почистят и до там му беше на сапунерчето. Сега за нищо не става[smilie19]. А от Стемо вдигнаха ръце и казаха че нищо не могат да направят по въпроса[smilie9].

Дата:   05-01-06 09:57

ivannn ,специално отбелязах, че стемо не ремонтирали фотоапарати а директно ги заменяли с нови. Това ми казаха от сервиза на Стемо Пловдив. Иначе адреса им го знам.

Автор: yan   
Дата:   05-01-06 12:19

един човек от пловдив доста успешно се справя с фуджитата, когато имат мех. проблеми. Ще се опитам да му взема тел.
Ако искаш звънни ми след около 1 час, защото няма да съм пред компютъра
0888 244 662

Автор: ivannn   
Дата:   05-01-06 12:41

Аз работя със сервиза в Сф. Това, което не оправят на място се шипва за най-близкия сервиз, който го работи (примерно в Гърция). Няма да откажаш да приемат за сервиз какъвто и да е артикул с марката на HP, дори и да е северноамериканска версия - просто няма да го оправят на място.

Скоро се очертава отваряне на сервиз на HP Bulgaria. Сега наемат хора за съпорт центъра, та всяко нещо с времето си.

Автор: yan   
Дата:   05-01-06 16:31

Ето телефона; 0887 942 526 Ив. Рачев

Автор: Todd   
Дата:   06-01-06 09:16

Ма малеее , ебах ти и сложнотиите - дай го това НР аз ще ти го оправя .
За връзка - профила ми !!!

Дата:   06-01-06 13:15

Todd утре обезателно се свързвам с теб.

първа  назад  1     всички  напред  последна