Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Молба към колекционерите на филмови
Автор: next_time   
Дата:   05-01-06 14:10

Моля ако има някои колекционер склонен да ми покаже собствената си колекция с подходящи разяснения за моделите да метне един меил на next_time@mail.bg.
Иска ми се да задам някои въпроси защото само като споделих с приятели за новото си хоби се оказа че е пълно с хора желаещи да се отърват от вехторииите си.Ако нямам система за подбор на подаръците ще трябва да наема склад.

Отговори на това съобщение
 Re: Молба към колекционерите на филмови
Автор: eXile   
Дата:   05-01-06 14:20

Човек, много се хабиш - редиш наред и това е, каквото видиш грабиш.

Автор: Mick   
Дата:   05-01-06 14:20

Филмови,....филмови.. какво???
аз имам колекция от филмови кутийки...[smilie5]
/джъмбо как можа да хвърлиш твойта колекция бе...[cool]тюуу /
next_time- ми не разбирам ти за какво точно питаш..?
[beer]

Автор: Satan   
Дата:   05-01-06 15:14

next_time аз мога да прибера каквото не ти трябва [smilie8]

Автор: navy   
Дата:   05-01-06 15:25

Знам човек с над 50 запазени комплекта стари филмови тела, обективи, мехови, менехови, железни, дървени, пинхоли, ама... ходих няколко пъти, гледах ги, човека и по изложби ги показва, всички работят перфектно, щракат си един вид [smilie7]
Варненец е, много хора сигурно го знаят [shtrak]

Автор: stenly   
Дата:   05-01-06 17:36

питай каквото искаш де !

Автор: besso   
Дата:   05-01-06 19:16

navy , ostava i da e arments [smilie24]
[shtrak] velik e[smilie25]

Автор: next_time   
Дата:   06-01-06 03:11

За Стенли:
Оказва се че е пълно с хора желаещи да се отърват от вехториите.Аз нямам желание да събирам боклуци които да се чудя къде да разкарам.Затова ми се иска да поговоря с някои.Например не ми се вижда смислено да събирам смени и практики.От тях явно във всяка къща има по 10 излишни.Чакам да ми донесат някакъв 70 годишен канон или кодак но незнам староста достатъчна ли е за да е ценен за колекция.Прочетох в темата за телеметричните че канонет17 бил ...Ами на мен една позната ми предложи да ми го подари но не го взех защото беше с пукната капачка отзад.Сега се чудя дали да и се обаждам.За да са за колекция трябва да са напълно здрави ли или се допускат и някакви повреди.
И основното.Понеже няколко човека казаха да започна с фед зорки и ....Но това са апаратчета за по 30-40 лв.Ами то малко вехтошарско стои.Ясно и е че веднага някои ще каже ами вземи си лаика за 9000евро.Искаше ми се малко информация за по редки и ценни модели.Един вид да не се намира лесно да е поне над 300-400 лв. та да си имам занимавка за няколко години а не за 2 месеца да напълня гаража с вехтории за по 30-80лв.А и не ми се иска да събирам нови модели от последните години на които цената е висока не защото са идеини а защото са докарани с автоматика като дигитални но са забравили да заменят лентата с матрица.За снимане мисля да си продължавам с дигиталното сопонерче.Та да не отегчавам повече с глупости - някои ако се чувства свободен и разбиращ да се обади.

Автор: pepi   
Дата:   06-01-06 03:18

Колекция можеш да направиш на всякакъв принцип,но според мен почни без принцип,събирай каквото ти падне и с времето се ориентирай към каквото най-много те кефи!Нещата които не ти трябват може да размениш.

Автор: samadhi   
Дата:   06-01-06 03:52

pepi [smilie24] =:)

Публикацията е редактирана (06-01-06 03:54)

Автор: юнга   
Дата:   06-01-06 04:01

Ами например, нещо такова би зарадвало всеки от нас:
http://www.rangefinderforum.com/forums/showthread.php?p=194116#post194116
Дай Боже всеки му!

Автор: юнга   
Дата:   06-01-06 05:17

А това тук може да покаже пътя, но става дума за доста пари.

http://www.cameraquest.com/inventor.htm

Автор: stenly   
Дата:   06-01-06 20:42

според мене просто започни да купуваш разни вехтории и сам ще разбереш к`во ти харесва и к`во не.Аз така започнах и после се оформи интереса ми към телеметровите.Не се напъвай да харчиш много пари в началото току виж не ти харесало и после да се опитваш да се откажеш -ще е губеща инвестиция.Освен това забелязвам тенденция към падане на цените на точно такива колекции.

първа  назад  1     всички  напред  последна