Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Tyrsia Praktika
Автор: Artem   
Дата:   01-12-03 17:44

Tyrsia praktika za okolo 40lv.

Отговори на това съобщение
 Re: Tyrsia Praktika
Автор: J0R0   
Дата:   01-12-03 18:28

Трудно ще намериш на тази цена. Възможно е да намериш Зенит за тия пари, но Практиките са по-скъпи. Ако има някоя за 40 лв. тя едва ли ще е в състояние, което да ти върши работа, по-скоро ще става за разфасоване на части.

Re: Tyrsia Praktika
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   02-12-03 00:17

Бе аз вече на всичко вярвам. Скоро взех една за 60 лв., само обектива му дадох за смяна на смазката (че блендата беше мудна)..и..перфектна си е. Така не правя смена на обективи - просто на всеки обектив в чантата отзад има и апарат, като сменните касети на Хасел и Мамия :) Според какъв филм ми трябва.Тоя народ е полудял по Никон и Канон, без никакъв шанс да си вземе и свестна оптика за тях, а за Практика има...и то на какви цени[smilie3] Аз също ползвам Канон, но не искам да се лишавам от някои прекрасни немски обективи.Практиките са апарати на години, а и никога не са били много сигурни, за използване в професионална работа, но са чудесни, ако носиш 2, или скиташ по байрите. Не мога да си представя , как мога да съм с автомобил, далеч, на снимки, и да нося само едно тяло, с един вид филм до изснимване вътре. То вярно, че ако закачиш едно ЕОС-че с пластмасовото му зоомче, не усещаш, че го носиш, но това си е екскурзиантска работа.[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна