Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кам собствениците на 350Д
Автор: dido21   
Дата:   04-01-06 18:15

Трябват ми няколко снимки от всички страни на грипа, зашото смятам да си направя нещо като него от епоксидна смола. Не, че ще стане цветя и рози ама поне апарата няма да ми се губи из рацете, пак и за парво време 6те свърши работа.На тия дето ще се отзоват им благодаря предварително!!!!!!

kattalopna@abv.bg

Публикацията е редактирана (04-01-06 20:00)

Отговори на това съобщение
 Re: Кам собствениците на 350Д
Автор: asahi   
Дата:   04-01-06 18:50

Имаш шанса да си направиш по-добър от оригиналния грип, който да ти ляга най-точно на ръката. Е, някои функции няма да ги има, но те от снимката не се виждат.
Успех!

Автор: ZENTEX   
Дата:   04-01-06 19:06

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: dido21   
Дата:   04-01-06 19:59

Всашност той функций няма да има!?! -я се видят я не /нема значение/ Ама нали сме 'сръчни фотолюбители"

Автор: samara   
Дата:   05-01-06 08:58

...хм, аз се обадих и в базара....ама вижда ми се тъпо да имаш стотинки за 350д, а да не можеш да спестиш за грибче [smilie8] , оригиналното си струва, вервай ми ...[smilie24] [smilie5] [beer] [shtrak]

Автор: Todd   
Дата:   05-01-06 09:09

От полиестерна смола ще стане по добро , особенно ако бачкаш с кевлар - ще стане като F1 !!!
[smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: samara   
Дата:   05-01-06 09:25

тоя самоделния, като няма батерии в него....и най-вече управление ( за вертикално снимане ), не виждам за какво толкова може да се ползва [ezik] ...то тогава по добре си направи някаква ергономична дръжка [smilie5] [beer] [shtrak] ...каквато на теб си ти харесва ...[smilie18]

Автор: e-design   
Дата:   05-01-06 11:54

ako ne ti dostigat tel i tisko - shte ti pratim ;) vzemi si origanlen bratche!

Автор: buranaga   
Дата:   07-01-06 02:29

Неразбрах за какво ти е да си правиш грип, при положение, че нито ще можеш да сложиш в него батерии, нито да снимаш вертикално. Май само фотото ще ти стане по-голямо..... Аз имам грип на моя 350Д и е изработен толкова прецизно от към механика , че само ще се изсереш върху апарата си, ако тръгнеш да майсторин там някаква ръкохватка. Не!!! Няма да ти пратя снимки на грипа, за твое добро го правя....

Автор: джъмбо   
Дата:   07-01-06 10:39

а какъв грип
птичи или московски????

Автор: buranaga   
Дата:   07-01-06 10:49

Азиатски бе!!![smilie18]

Автор: gorbi   
Дата:   07-01-06 11:33

по добре от дърво...... махагон.... ще стане с екстри апаратчето...... [smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна