Автор: Mobby_Dick
Дата: 03-07-04 17:37
dekov , пръстените/2-стандартният пентаконски комплект за electronik/ Practika байонет + преход към М42 съм ти предлагал, но ти имаше тогава няколко бройки даже. За тях иде реч..не те интересуваха .
Макромех гледах при теб м42 с приставка репро за диапозитиви и за Exakta.Най-удобно ми беше мехчето на М42/без джаджата за репродиапозитиви/, но не ме усрои цената.Чаках да минат студентите и намалее, преди месец питах момичетата ми казаха повече! Предложи цена на някое, или ако те устроива бартера. Ако имаш за Р6, още по-добре.
Гената да не се обажда много, защото тои търсеше мехчета за доста по-ниска цена, а това за Броника дето ми го предлага...да види по-нагоре, че един човек предлага Брониката барабар с обектива и макро, за почти 1/2 пари. Тои Гената надали има мех за Броника, ма айде...постарал се е човека да ме плюе.
nelvis - artphotography@abv.bg , но нали си далеч, та..но може, ако се разберем, и пак така да направим, моя човек ако има път, да го вземе. Прати офертите на мейла.
Имам обектив от ателиерна 6/9 камера - на дъсчица с 4 винтчета...и голяма резба - умрял стандарт:) и едно хубаво теле Канон 400 (без междинните фд тубуси) обективи. Първия ще монтирам на Пентакон сикс, а канонския на канон фд или друг апарат(затова не ме интересува толко байонета - ползвам горните, а от тях има и преходници към почти всичко, както помежду им, никаква автоматика няма да има, или запазване на бленди и прочие). Меха ще е вместо тубус и фокусиращ механизъм. От друга страна гледам инвестицията за мехове да не ми надхвърля тези за обективите:), иначе е безмислено малко.
|
|