Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Oshte neshto za prodajba
Автор: momo   
Дата:   01-07-04 23:43

POLAROID STUDIOEXPRESS, za pazportni snimki, chisto nov , neupotrebiavan, sus vsichki nujni aksesoari, koto vurviat s nego. Tozi put se ochakvat predlojenia za cena, Inache shte mi kajat niakakva utre, i aparata shte e pri men do edin den.

Отговори на това съобщение
 Re: Oshte neshto za prodajba
Автор: GenaDP   
Дата:   02-07-04 01:10

5 lv.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   02-07-04 02:22

momo, не се базикай с това - цената утре. Тук не е в-к. "Позвънете" , а може би вече е?

Автор: momo   
Дата:   02-07-04 13:28

Ne se bazikam bre hora, neshtata ne sa moi, prodava gi chovek, koito si razprodava tehnikata, idva ot USA ipak si zaminava, dnes po kusno ste mi dade ceni, za kakvo mi e na men da se bazikam, a i tochno s vas li? Toi seriozno me pita za StudioExpress osobeno, i az imam takava camera, no zasega ne ia prodavam i ne sum se interesuval za cena. Ako na niakogo shte mu svurshi rabota choveka e gotov na pregovori. Ochakvam do dovechera da se vidim ili da mi se obadi za cenite i vednaga shte napisha tuk. Sushtoto se otnasia i za predishnata oferta - za obektivite i aparatite - ako niakoi ima predlojenia za ceni da klazva, choveka prosto iska da gi razprodava. A i samia toi ne e fotograf, iavno predi vreme e imal jelanie i idei, sega ima syvsem drug business...

Автор: lubo_fan   
Дата:   02-07-04 13:58

Поне колко варира горе-долу???
5 ли
50 ли
повече ли

първа  назад  1     всички  напред  последна