Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Комплект за почистване
Автор: divanov   
Дата:   30-12-05 12:55

къде може да се намери или с сасво да си почистя огледалото и визьора

Отговори на това съобщение
 Re: Комплект за почистване
Автор: Mimic   
Дата:   30-12-05 13:26

Визьорът не е много придирчив ама виж огледалото не съм много убеден, че е редно да го пипаш ... с круша най-много може би ... [smilie8]

Автор: Viper   
Дата:   03-01-06 23:12

И аз се интересувам от тези комплекти - я споделете кои вършат работа?Има ли такива с круша или са само препарат с кърпички?

Автор: LordOfTheBoard   
Дата:   03-01-06 23:14

аз за оптиката ползвам кърпичка за чистене на очила с която почистих веднъш на един приятел огледалцето

Автор: Viper   
Дата:   03-01-06 23:21

Ще се отбия утре до някоя оптика [smilie24].Вчера забелязах две прашинки на матовото стъкло над огледалото на 300D които много дразнят - виждат се през визьора.За тях вече ще трябва круша.Страх ме е обаче да не попаднат на сензора...

Автор: andre   
Дата:   04-01-06 00:33

Темата и ме ме интересува. Постоянно изкача по някой прашак в/у матрицата. В същтност не знам дал ие в/у нея, или има нещо като предпазно стъкло? В/у огледалото дразни, но поне не ти пре4и на снимките,оба4е в/у матрицата.... Онзи ден я чистих със същите кърпички, които се дават за оптиката,обаче ако някои има повече инфо за това да заповяда......

първа  назад  1     всички  напред  последна