Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 предложение
Автор: nikonf100   
Дата:   28-11-03 12:56

както сте забелязали и жоро и бони пускат добри снимки но не ги подлагат на гласуване заради факта че са от създателите на сайта
аз предлагам те да имат право да пускат снимките си за оценка за да имат база за сравнение като всички останали а пък ако спечелят някоя награда (което показва че са си я заслужили) просто ще отстъпват мястото си
може би така е справедливо защото в случая те не могат да се радват на оценки както останалите автори

Отговори на това съобщение
 Re: предложение
Автор: J0R0   
Дата:   28-11-03 13:02

Ами то е въпрос на личен избор. На мен така по-ми харесва, никой не ми пише двойки.
[smile]

Автор: pinko   
Дата:   28-11-03 13:09

Да, наистина е така, Никончо, и аз съм се замислял за това.

Наистина не е справедливо те да не получават оценки за снимките си, повечето от тях са много добри, някои отлични даже.

Пък и те заслужават (да не забравяме и СаС все пак) да видят работите си оценени по достойнство, толкова много направиха и продължават да правят за форума и клубарите.

Редно е да се измисли някаква система, може би паралелна класация някаква, но без участие в класирането за наградите, за да няма хър-мър, макар че аз им имам пълно доверие, ама може би не всички са като мен.[smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   28-11-03 19:18

Като ти е мерак да ги оценяш можеш да го правиш в коментарите към снимката.

Автор: nikonf100   
Дата:   29-11-03 09:35

ех бе асахи що с рогата напред [smilie10]

първа  назад  1     всички  напред  последна