Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой да се е сдобил с Kodak P880?
Автор: dakata   
Дата:   28-12-05 23:06

Някой да се е сдобил с Kodak P880?
От малкото тестове за него в интернет виждам, че се справя отлично, но ми се ще да чуя мнение на някой, който е снимал с него.

Отговори на това съобщение
 Re: Някой да се е сдобил с Kodak P880?
Автор: gecko   
Дата:   29-12-05 11:34

Аз съм снимал малко с Р850, модела е почти същия, само мегапикселите са по-малко (5).

Накратко, удобен е за работа. В моите ръце стои малко малък, ама ръцете ми са си големи, фотоапарата не е виновен. Има удобни копчета почти за всичко, рядко се налага да човъркаш в менюто, може би най-вече за баланса на бялото. Стабилизацията работи както се очаква от нея.

Снимки направени с апарата не съм преглеждал на голям екран, само на гърба на апарата. Според чичко Фил (виж наскоро излезлия подробен преглед на Р850 в drpeview) снимането на високо ISO не е за препоръчване, така че е хубаво да имаш и статив подръка, или поне монопод, особено ако гониш дългия край на обектива.

RAW не съм снимал и гледал, според Фил софтуера на Кодак за обработка на такива файлове е доста добър.

Накрако, евтина алтернатива на ... да речем FZ30. Предназначен е по-скоро за снимане на автоматични режими, обаче ако се постараеш, можеш да изстискаш най-доброто от него.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна