Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ало, Варна- някое фото
Автор: diego_simeone_14   
Дата:   25-12-05 23:44

където могат да ми разпечатат А4 или А3? Хубаво качество и да си разбират от бизнеса... не да се чудя какво да го правя фотоса, дали съм го снимал аз или повредата е в телевизора ... [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Ало, Варна- някое фото
Автор: gingergirl   
Дата:   26-12-05 00:12

v stara zagora ;)

Автор: navy   
Дата:   26-12-05 00:27

И ко има в заралийско?

Автор: kote   
Дата:   26-12-05 00:47

патки нейви патки то какво ли друго да има?[smilie19] [beer]

Публикацията е редактирана (26-12-05 00:48)

Автор: Стоев   
Дата:   26-12-05 00:50

Кой каза "патки"? [smilie5]

[smilie24]

[beer] [beer] [beer]

Автор: Георги   
Дата:   26-12-05 00:52

алооо, селооо, диего. а да си се замислял че може снимката да изглежда кофти и тъкмо от теб снимана, поради външни за фотото причини? :))

Дата:   26-12-05 00:53

мммиииааааууууууу![smilie5] [beer]

Дата:   26-12-05 01:01

алоооо георге да си се замислял че и в този бизнес са влезли хора които и до днес смятат че скината е вььхь.човека пита за професионалисти,имате ли някой там или да се разходи до бургас например?[smilie18] [ezik]

Дата:   26-12-05 01:06

еми да отиде в принт бутика при игор.

ама после пък ще каже че е много скъпо.
то оправия няма. пък и как ще излезе обикновено ама много обикновено зависи какъв файл ще подадеш за печат :)

(скоро един пич с джиесем се опитваше да принти 30/20 и беше адски недоволен че няма да се получи)

Автор: Стоев   
Дата:   26-12-05 01:12

Жоре, какъв монитор имало у тоз бутик, че няколко пъти се споменаваше у Форума за него?

Дата:   26-12-05 01:15

е,отговорихме на човека дано му свьрши работа нали затова сме-да си помагаме.айде весела коледа [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: diego_simeone_14   
Дата:   26-12-05 10:55

eй, грам коледен дух няма бе... пълно е с недоклатени гамени... конкретен отговор няма, обаче ръсим оригиналност на килограми... нито ме познаваш, нито сме се виждали и вече пише, все едно майките ни си пият кайвето заедно... да съм казал, че съм печатал нещо и да е излязло кофти? Да съм коментирал с какво съм снимал и какво съм снимал?
Питането е пределно кратко и просто- моля сложно устроените амеби да не се обаждат...

Герги, Гошка ... адашче, за твое сведение съм одил там, печатал съм ... и съм доволен. Сега обаче става дума за едина две бройки и нямам идея дали ще стане. Така че, не случайно питам за фото.

п.п. и не се извинявай, моля ... не ми се и оправдавай. Весела Коледа Гоше

Автор: gorbi   
Дата:   26-12-05 10:56

диего - слушай Гошко, няма да ти навреди.... даже напротив...... [smilie3] [smilie21]

Автор: Pepi_george   
Дата:   26-12-05 11:01

При нас може да разпечаташ А3 и А4

тел 37-05-32, 37-36-54

П.Георгиева

Дата:   26-12-05 11:20

ми попитай нормално, и ще ти се отговори нормално.

а това за гамена го пропускам. само ще ти кажа че не е добра идея за гамена :))))

Публикацията е редактирана (26-12-05 11:22)

Автор: cmac   
Дата:   26-12-05 17:18

Засега сериозно фото се очертава Кониката на Червения площад - там изкарват малко по-голямо от А4. За по-голямо - принтер. И да - Игор е вариант, особенно ако му седиш на главата (което се случва в повечето случаи - той самия няма да те остави да си ходиш :-).

В Кониката даже имаш опция ако си много напорист, да останеш при тях и да кажеш как да ти процеснат файла.

Бъди подготвен - sRGB и JPEG (с максимално качество) или TIFF (но машината приема само некомпресиран бинарен). Иначе пак ще ти вземат снимките, но няма да излязат веднага (минават през компютъра и тогава ги качват на машината.

Жив, здрав и Весела Коледа!

Автор: muni   
Дата:   26-12-05 17:27

Ориентировъчно колко пари струва да си принтираш снимка формат А4?

Автор: cmac   
Дата:   26-12-05 19:10

Помня ли вече - най-големия размер беше към 4 лева. А4 ми се върти нещо като 2.50 лева. Просто по едно време си направих сметката че излиза доста по-евтино от инк-джета и от тогава реших да не го мъча за снимки.

Автор: krp   
Дата:   27-12-05 21:13

Аз си вадя снимките на FUJI на Цар Освободител 44...имат и А4..за цената ще видиш на място...
Това е от Червения към Окръжна от дясната страна...
Ако имаш много зор мога да ти помогна с моето принтерче... с хубава хартия бива;-)и излиза към 2-2.5 копието

първа  назад  1     всички  напред  последна