Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Мнение
Автор: DaniBoy   
Дата:   24-12-05 15:52

Здравеите,
Искам да си дадете мнението....Кажете апарат които да вади хубави черно-Бели снимки..Значи от скоро съм се навил..ама не съм запознат толкова много..досега само Цифров съм ползвал.
Блаагодаря Предварително :)

Отговори на това съобщение
 Re: Мнение
Автор: pmartinov   
Дата:   24-12-05 15:53

? $

Автор: papi   
Дата:   24-12-05 15:57

ами лентов апарат,като му сложиш черно-бяла лента,ще ти извади хубави снимки

Автор: Pehata   
Дата:   24-12-05 16:52

А откъде трябва да ги вади тия снимки - къде си ги напъхал? [smilie18]

Автор: fritz   
Дата:   24-12-05 20:01

skina[shtrak]

Дата:   24-12-05 20:05

Seriozno li...Skina..
2 imam u nas..misleh da gi hvyrlqm...
dosega ne sym opitval s cherno bqla lenta
Mercii [smilie24]

Автор: 6traka4a   
Дата:   24-12-05 20:16

Скина не, че чернобелите филми не са толерантни
към лоша експонация като цветните. Взимай един Зенит/Практика и нямаш проблеми. [thankyou]

Автор: Han_Solo   
Дата:   24-12-05 20:32

Ломо - компакт/автомат [smile] ама не забравяй да сложиш и чернобяла лента че иначе се получават цветни [smilie19]

Автор: divo_dete   
Дата:   24-12-05 20:47

На мен като ми омръзне дигиталния и от време на време си слагам някоя черно-бяла лента в зенита и става много добре. Ама ако ще проявяваш ръчно, трябва да питаш не за апарат, ами по-скоро за лента, химикали и хартия, че от то тях по-зависи хубавата черно-бяла снимка. А иначе да не му мислиш много, Image-mode-grayscale и вади много яко черно бели снимки. [beer]

Дата:   24-12-05 21:26

Лесно мога ли да намеря тези модели...
Защото съм малко новобранец....ама много съм се навил...нали ме разбирате.?Предполагам , че и вие сте били отначало така...
[shtrak]

Дата:   24-12-05 21:30

Специално зенит, ако обиколиш малко по заложните къщи, или тръжни зали, можеш да намериш за около 30 лв.

Дата:   24-12-05 21:33

DaniBoy ти май не разбираш [smilie5] [smilie5] [smilie5] не знам дали отделяш майтапа от сериозното ама във всяко мнение има и от двете първо се хвани с интернета и пусни едно търсене за черно-бяла фотография /на български в гугъла например/ и като почетеш някоя и друга седмица сам ще стигнеш до отговорите

Дата:   24-12-05 21:51

Han_Solo
Много изчерпателен отговор..Колкото и заяждащ и мойеби м исе струва пресмиващ отговор..да ти кажа чесно ще те послушам
[smilie5]

Дата:   24-12-05 22:34

Виж в Базара -- продава се един Зенит с гооооолям обектив[smilie21]

Дата:   24-12-05 23:08

DaniBoy написа:

> Han_Solo
> Много изчерпателен отговор..Колкото и заяждащ и мойеби м исе
> струва пресмиващ отговор..да ти кажа чесно ще те послушам
> [smilie5]

Ами в последния ми постинг нямаше нито заяждане нито присмех а беше абсолютно сериозен - просто трябва да прочетеш малко или малко повече - най старата книга която пазя под ръка е практическо ръководство по фотография от 1974 година, а най новите ги чета в интернет - особено на руски, те имат доста добри традиции, а за фотоапаратите - не си взимай зенит - поне аз проклех тази марка от един гад, който много обичаше да къса ленти, по късно съм снимал и с Киев и с Ломо-компакт/автомат [smilie3] и с Практика и с Пентакс, но от 89 година насам имам Никон Ф-801 и нямам оплаквания от него

Дата:   24-12-05 23:12

Тоя дето е късал ленти сигурно е от понеделник[smilie21] [smilie18] Моя си работи без грешка[smilie5] [smilie10]

Дата:   25-12-05 00:09

става дума за зенит-с [smilie5] отката на огледалото му беше като на пушка - трилинейка

Дата:   25-12-05 00:39

Аз пък съм си много доволен от зенитчето. Никога не съм имал проблем с моя. Но наистина се носи слух, че механиката ин е лоша.

първа  назад  1     всички  напред  последна