Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет!
Автор: tonevjr   
Дата:   22-12-05 18:55

Искам да попитам за ето тази снимка.Преди време я бях качил(зада няма злобни коментари просто я свалих и качих на ново),но неполучи почти никакви точки и искам да знам каде е грашката,при кадрирането при кропа,нещо друго
или снимката просто наистина нестава за нищо[smile].Аз като автро много си я харесва затова немога да бъда обективен.И моля ви,пишете каквото смятате,приемам сякаква критика,но не и злобни коментари[smilie5].

благодаря предварително[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет!
Автор: kote   
Дата:   22-12-05 19:10

нищо особено,няма трьпка просто....малко неразбираема,на преден план боклуците дразнят не виждам с какво те допринасят за вьзприемането на снимката.....композицията?[smilie11] ... вьпреки че кадьра ти има разнообразни елементи,то вьздейства скучно и еднообразно.ако аз го бях снимал на дигиталка,бих го изтрил.не си заслужава просто...[smilie2]

Автор: legba   
Дата:   23-12-05 01:43

няма къде да се задържи погледа... рее се из цялата снимка и не намира място където да се задържи. Няма идея. Няма композиция. Няма нищо за съжаление

Автор: murnau   
Дата:   23-12-05 02:04

be na men mi haresva mashtaba
ne e zle :)

Автор: holden   
Дата:   23-12-05 08:15

Na men proporciite mnogo mi dopadat!

Majtap be. Horata sa ti kazali [beer] [beer] [beer]

Автор: zoomaniak   
Дата:   23-12-05 08:18

Спри да мислиш за точки за рейтинги и т н
Снимай не ти трябват тия тъпни [smilie24]

Автор: Стоев   
Дата:   23-12-05 09:12

Няма патка, а както съм споменавал многократно - пИйзаж без патка е като пИйзаж без патка [smilie5]

[ezik]

[beer]

Автор: stoyan_5   
Дата:   23-12-05 09:20

Снимката е добра.
Не видях боклуци, а напротив паднали пожълтели листа, което я прави по-интересна.
Зрителя се пита какво етова на преден план, дъна на обърати лодки или ..., което я прави загадъчна.
Интересно е как са поседнали двамината на кея.
Когато снимам за себе си, рядко си задавам въпроса какво ще кажат другите.
Снимките ми съхраняват възприятия от видяното на дадено място и за мен са винаги стойностни.

Автор: tonevjr   
Дата:   23-12-05 09:59

Мерси за различните съвети,ще ги имам в предвид за напред[smile].А за реитинга не ми пука изобщо,но е някаква система за оценяване,а аз исак да се науча да правя хубави снимки[smilie5].Което се оказа доста по-трудно от колко си мислех преди.[smilie8]

Автор: zoomaniak   
Дата:   23-12-05 10:01

Истинската оценка идва от коментарите на хората - хора на които си въздействал чрез снимката си [smilie24] [smilie24] Същото важи и за критиката [smilie24] [smilie24]

Автор: den_den   
Дата:   23-12-05 10:47

За композиция са изписани купища неща..моето мнение е, че ако нямаш око квото и да четеш не помага. А иначе гледай снимки, мисли какво ти харесва, как са правени и така...защото единственият смисъл, ако не си профи, е удоволствието да изразиш себе си. А точките, както и ти си забелязал са пълна глупост и инфантилизиъм.

Автор: джъмбо   
Дата:   23-12-05 11:01

време за реклама и точки

първа  назад  1     всички  напред  последна