Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Предложение до Админите е е е . . .
Автор: PeterPAN   
Дата:   22-12-05 18:46

Според мен ще е много полезно, а и интересно към всяка снимка или профил на автор поне да може да се въвежда информация за снимката , къде е снимано, какво е снимано и т.н ...
за много хора ще е интересно и полезно ..

и най вече с каква техника, за да може човек ясно да види коя техника ка се справя при различни хора и условия ...

Пък и е лесно за написване на php, с нищо нема да наруши идеята и концепцията по която е изграден сайта за човек който владее пхп не повече 1час работа ...

Айде весела коледа и успешна нова година!

[beer] [smilie24]

Публикацията е редактирана (22-12-05 18:48)

Отговори на това съобщение
 Re: Предложение до Админите е е е . . .
Автор: boni   
Дата:   22-12-05 18:49

То и сега може бе Петре, който иска въвежда, има си поле за коментар.Който не иска - не въвежда. Не може да бъде задължително.

Дата:   22-12-05 18:54

принципно е така но рядко някой взвежда апарат и т.н. , а в руските сайтове е направено специално поле и не само там така че който иска въвежда по интересно е инфо за техниката и условията на снимане, ако са зададени като отделни полета повече хора ще ги попълват ..

Дата:   22-12-05 18:58

Принципно гледаш первектна снимка като качество и ти се иска да видиш с каква техника е снимана, ако в профила на автора има отделни полета за това всеки който иска може да си ги попълни ако иска , щракаш на профила и гледаш , полезно е ....

Ако ги има полетата повечето хора ще ги попълнят, а като ги няма ако някой се сети може да ги напише в полето за обща информация ..

Но така ще изчезнат темите Притежателите на .. обединяваме се тук .... [smilie5]

Публикацията е редактирана (22-12-05 19:00)

Автор: boni   
Дата:   22-12-05 19:04

Да, така едно време един приятел гледа тука на 700т една перфектна снимка, щракната със един мноо стар и дървен модел Самсунг, обаче снимана от майстор, пък и на 700т не и се виждат кусурите .Купува си приятелчето сапунерата и после ми вика олеле , ко стана.
То затова има тестове, кропове 100% и т.н. - кеф ти дпревю, кеф ти другаде.
В сайт за художествена фотография и със снимки на 700т е смешно и опасно да се влияеш от това, което виждаш в профилите.

Автор: PolarBear   
Дата:   22-12-05 19:11

Бони е прав, но аз ще ти дам още един съвет: ако някоя снимка те грабне чак толкова много технически - просто попитай автора. Дори да се случи да не ти отговори, ще е по-скоро от разсеяност. [beer]

Дата:   22-12-05 19:16

Естествено че от този зад апарата много зависи какво ще излезе на снимката, и така той ненатрапчиво ще бъде подтикнат ако иска да въведе инфо как е постигнал подбно качество за да може някой ако се интерисува да се поучи и той ...

Професионалист за мен е човек който независимо от средствата с които разполага постига максимално добър резултат при конкретните условия

А не аз имам Канон 5Д или снимам за Плейбой, или със Снимки си изкарвам хляба(може да съм профи може и да съм занаятчия примерно във фото и при добро осветление всеки ще направи добри снимки, но така ли е при по специфични условия и по несъвършенна техника) значи съм профи ...

Автор: Стоев   
Дата:   22-12-05 19:25

Хехе, като напиша в описанието и Leica E77 UVa Glass Filter, Господин ще ме изяде с парцалите [smilie18] [smilie18] [smilie18]

[beer] [beer] [beer]

Дата:   22-12-05 19:27

[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна