Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Кражба
Автор: batmanbg   
Дата:   20-12-05 22:55

Скъпи приятели,
Преди 2 дни апартамента, в който живея(Младост 1) бе разбит и крадците задигнаха служебния ми лаптоп марка Dell + личния Cannon EOS 300D или известен в Щатите като Digital Rebel. Забърсаха и двата обектива, всичко това във фотографската чанта. Тялото е с фабр. номер 1920510600 [shtrak], китовия обектив EF-S 18-55 mm е с фабр. номер 9130531410 [shtrak] , а твърдия EF 50 mmm f/1.8 II e е с фабр. номер 02006126 [shtrak]. За сажаление живеем в държава, където няма практика във застраховането на такъв тип техника и вероятно студената вода ми е гарантирана, но...все пак чувствам се задължен да уведомя всички съмишленици и хора, обичащи снимането да бъдат по-предпазливи от мен(т.е. да не се разделят с любимата вещ) и ако все пак някой чуе някъде за фотоапарат, отговарящ на описанието ще бъда финансово и морално задължен за информацията! e-mail:krbatman@yahoo.co.uk
Благодаря предварително и успех в снимането през Новата 2006! [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Кражба
Автор: mihal13   
Дата:   21-12-05 14:08

Мда, и аз трябва да го махна от вкъщи. Иначе ако хвана (и не само аз) някой такъв полицията ще му е последна грижа!

Re: Кражба
Автор: holden   
Дата:   22-12-05 01:36

Is there censure on this forum?

първа  назад  1     всички  напред  последна