Автор: ejko
Дата: 22-12-05 09:56
първия милион трънки...
Не мога да разбера какъв е проблема с този Фотошоп! Целта на фотографията е не да копира света около нас, а да пресъздаде света , пречупен през призмата на самите себе си! Понякога за да се изразим се налага да грабнем моливчето и да напишем нещо, понякога боичките и да нарисуваме, а понякога запечатваме света с фотоапарат и после го преправяме такъв какъвто го виждаме..... често пъти с фотошоп, защото е по лесно и защото снимаме с цифрови фотоапарати и не може по друг начин с тез цифраци!!! Защо ако комбинираме рисуване с фотография като Parkeharrison е приемливо за вас, а ако е с фотошоп и не е ...??? За мен всичко е позволено в мислията да покажем себе си и не виждам, защо се опитвате да ограничите твореца! Защо като имаме крака някой се опитва да наложи идеята всички да ходим на кокили???? "Защото ще сме по високи"... ще кажете вие.... Но вече няма да сме същите... ще кажа аз!!! Оставете ме моля ви да съм си аз и да си припкам наволя, а вие ако искате си носете веригите и кокилите!
И помнете, че фотошопа не създава твореца, а му помага! не казвам, че използването на програмате трябва да е самоцел, а че искам да си я използвам без да чувам възгласи "драсканици" и "цапаници" зад гърба си!!! Все пак не всички сме репортери...
|
|