Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля за съвет...
Автор: RainBG   
Дата:   17-12-05 01:06

Моля за съвет относно избора на фотоапарат. Спрял съм се на два модела. Единият е Канон А610, а другият Панасоник LZ2. Панасоника има 6х оптичен зум, стабилизатор, малко по-ниска цена, но за сметка на това няма ръчни настройки. Канона е малко по-скъп, но има макро от 1 см и като цяло отзивите за него са добри.....така че ми е малко трудно да се спра на един от двата модела....затова очаквам съвет от вас.

Имам и още един въпрос. Какво е вашето мнение за PhotoPavilion.сом....коректни ли са при доставките...как са със сервиза ако възникне проблем ???

Благодаря предварително за съветите и мненията [smile]

Страшно ми се [shtrak] , така че помагайте това да стане по-бързо [smilie3].

Публикацията е редактирана (21-12-05 00:29)

Отговори на това съобщение
 Re: Моля за съвет...
Автор: rimohit   
Дата:   17-12-05 01:19

аз съм за Канона заради ръчните насройки...

Автор: ukk   
Дата:   17-12-05 01:25

vij:
http://www.dpreview.com/reviews/panasoniclz2/
i
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_a610.asp

kato cialo kanonite imat color bleeding, a panasonicite - shum. preceni si koe te drazni po-malko...

ili si vzemi sony, primerno W5 ili W7 [cool]

Автор: boni   
Дата:   17-12-05 01:28

Обади се на 0898416020 ако си от София, ще ти дадем една карта за 6% намаление за фото-видео техника от Техномаркет.

Автор: юнга   
Дата:   17-12-05 01:33

И аз съм за канона. Не, че панасоника е лош.
Просто клубни пристрастия.
Но зависи какви нужди има човек.Дали иска повече макро и ръчни настройки или друго?
Все пак, ако се задълбае повече във фотографията, който и да избере от споменатите,в един момент да му отеснее и да се налага да дава още пари за нещо по-добро.
Тоест, би било по-добре да се премисли. дали да се взема камера от този клас или от по-висок?
Второто обикновено е свързано с още чакане и търпеливо пестене.

Дата:   17-12-05 02:13

ukk....прочел съм в dpreview.сом всичко което пише за тези апарати (между другото какво означава color bleeding???)...все пак мерси за линковете [smile] Ще обмисля варианта и за Sony W5, но него не съм го проучил толкова ...[smile]

boni....мерси за предложението. Това личен телефон ли е .... кой да търся на него ??? А иначе да...от София съм [smile]

юнга....фотоапарата ще ми трябва да снимам инсталации по разни обекти (проектант съм), така че е добре да може да снима и на по-тъмнично, като се завирам по разни мазета, освен това да има добро макро за да се снимат разни табелки на съоръжения например...а иначе мисля да го ползвам главно за мое лично удоволствие и да си щракам из природата...[smilie18] ...между другото ръчните настройки ще са от полза тъй като обичам да си експериментирам [smile]
Засега не мисля да купувам нещо по скъпо и професионално, по скоро искам да имам малка камера която в повечето случаи да е със мен...но кой знае ....апетита идва с яденето е казал народа... но всичко с времето си [smilie5]

Мерси за мненията до тук....ще чакам още...а дотогава ще си снимам с телефона...[ezik]

Автор: princeps   
Дата:   17-12-05 02:27

http://dcresource.com/buyersguide/

Дата:   17-12-05 02:40

princeps.....мерси за линка[smile]

Автор: princeps   
Дата:   17-12-05 05:26

RainBG,
pak zapovqdaj

Дата:   21-12-05 00:32

А на вторият въпрос за ***************]
Питам защото имат доста добри цени спрямо останалите магазини за техника.

Дата:   21-12-05 00:34

опа....pfotopavilion . сом ...за тях питах???

Автор: CYPER   
Дата:   21-12-05 00:51

RainBG рано е да се каже [smilie7]

Изглеждат коректни [smilie24]

Дата:   23-12-05 00:07

CYPER....а кога ще дойде точния момент да се каже.....[smilie25]

Питам конкретно за тях защото там например А610 е със сто лева по евтин отколкото в магазините ....а това е цената на една прилична памет и комплект акумулаторни батерии...което не е за отписване...
Подобна е и цената в етрониксбг.ком ( за тях поне съм чувал добри отзиви ..но дали е вярно не знам..[smilie11] )

Така, че молбата ми е някой който е имал вземане-даване с тях да сподели мнение...ще ми е от полза...[smile]

Автор: migata   
Дата:   23-12-05 01:05

RainBG, категоричен ли си за НОВ апарат? купихме си по-добър и в момента продаваме Canon G3 в отлично състояние (https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=32079&t=32079).
Можеш да прочетеш за него http://www.canon.bg/main_entry_full.php?id=15
Новият е пак Canon [smilie25]

Каквото и да избереш - [shtrak] [shtrak]

Дата:   23-12-05 02:24

Ами засега съм решил да е нов....пък ако не събера парите до нова година може да помисля и по други варианти...но новото си е ново...[smile]

Автор: migata   
Дата:   23-12-05 08:14

стискам палци за нов!
ние вече се справихме с коледните подаръци и не сме на зор [smilie25]
btw нашия "нов" е "втора ръка" точно от този форум и като гледам разликата в качеството (никаква) и цените(!!!)... можеш да се обадиш и да го видиш без никакви уговорки за покупка - просто за информация.
весели празници!!!

Публикацията е редактирана (23-12-05 08:15)

първа  назад  1     всички  напред  последна