Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помогнете!
Автор: sherlock   
Дата:   20-12-05 19:57

Аз съм нов любител и от скоро започнах да се интересувам,искам да се посъветвам какъв цифров апарат щте е най-добър за снимане на максимално качество в стая от близо беэ зоом и ,за цена до 650$ може и на старо ,мен ме посъветваха апарата да е с голяма матрица и да е огледално рефлексен с твърд обектев като варянт 50/1,8 и апарат Canon 300d кажете други вариянти и дали
огледално рефлекстният апарат с голямата матрица е най добър за тази цел?

Отговори на това съобщение
 Re: Помогнете!
Автор: zoomaniak   
Дата:   20-12-05 19:58

Лентов [smilie24] браточка. Може пак 300Д има го в базара за 250лв [smilie5] същият ефект постигаш че и по як [smilie5]

Автор: sherlock   
Дата:   20-12-05 22:01

Ама аз искам цифров,кажете за други вариянти освен 300д или този е най добрият за моят случай? Иначе цифровият не ли е с по-добро качество?

същата тема
Автор: Стоев   
Дата:   20-12-05 22:29

Първо си промени заглавието на темата в първият постинг, че не умира човек....
Викове за помощ не са добре дошли, ако наистина не е спешно, а и тогава може да се напише по-другояче...

Мнозина ще ти помогнат, не злоупотребявай с думата "Помощ" в заглавие...

Автор: nas   
Дата:   20-12-05 22:36

Виж това е за теб даже много по-вече! https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=33130&t=33130&phorum_uriauth[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна