Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Как да се абонирам за Digital Camera World
Автор: ksuhorukov   
Дата:   16-12-05 08:57

Здравейте всички. Най-новия член на Вашия форум има нужда от помощ. Възможно ли е да се абонирам по някакъв начин за това списание на английски език. Продава ли се някъде в България? Къде?

За огромно мое съжаление съвсем от скоро посещавам този сайт, намирам страхотно много неща които ме вълнуват и интересуват. Фотографията ми е хоби и скоро ще споделя скромния си опит с други потребители.

Отговори на това съобщение
 Re: Как да се абонирам за Digital Camera World
Автор: Стоев   
Дата:   16-12-05 11:59

Не знам за абонаменти, но у Форума отвреме навреме се намира Благодетел, дето споделя по някой брой в pdf формат.
Имам към петнайсетина бройки, по 20-22МБ средно са, но как да ти ги засиля?

В момента не работи търсачката на Форума, иначе може някои от линковете за дърпане да са живи още...

Автор: SLR   
Дата:   16-12-05 12:02

Няма го у нас но сигурно може да се абонираш през сайта им.Иначе мразя ПДФ списанията но последния брой го има в Аренабг[smile]
[beer] [beer] [beer]

Автор: vga   
Дата:   16-12-05 12:33

абонирай се за аренабг.

Автор: vanilla   
Дата:   16-12-05 12:53

У нас няма къде да се абонираш, но можеш да го направиш в сайта на списанието с плащане по кредитна карта.
А в arenabg.com има почти всичкие броеве от първи, та до сега, но са PDF [smilie24]

Автор: Ksuhorukov   
Дата:   16-12-05 13:54

Именно броевете от Арена ме запалиха за идеята за абонамент. Не мога да изчитам всички списания в електроенен вид. Искам да са на хартия, а разбирате, че немога да разпечатвам винаги по 200 страници пълноцветно. Ще разгледам през сайта им има ли опция за чуждестарнен абонамент. Много се надявах в София да се продават някъде чужди списания и по-конкретно това. Бихте ли ми препоръчали друга подобна литература достъпна в България.

Автор: SLR   
Дата:   16-12-05 16:12

Няма никакви свестни списания у нас[smilie23]
И аз обичам да чета обикновенни,oldfashion,хартиени фото списания ама нъцки [smilie2]
В библиотеката към Бритиш Каунсил има Практикал Фотографи.Във библиотеката на френския културен институт за съжаление вече не доставят Шасьор Димаж а има само френското Фото[smilie23]
Иначе за френските можеш да се абонираш през сайта със сигурност,и не е много скъпо:
http://www2.photim.com/Abo/default.php
[beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна